december

1 december möttes jag och niklas på arlanda för att påbörja vår resa. första stopp var indien i 21 dagar.
vi började i delhi, och där möttes vi av en festival och utan hotellrum. vi fick sova på nåt hostel första natten som en turistbyrå fixade åt oss. dagen därpå bokade vi en paketresa med detta företag. vi åkte först runt i delhi och såg lotustemplet och indian gate. dagen därpå började vi vår resa med vår privatchafför. vi åkte bil runt till olika städer och såg en hel del av indien. vi åkte ca 4h om dagen och att hinna runt på dessa 10 dagar. vi fick se kossor, kameler och elefanter på vägaran. vi åt indisk mat och blev dålig i magen. vi såg en massa indier och dem ville ta kort på oss, vita människor. vi såg en hel del olika fort och tempel, som tex råttempel och aptempel. vi red kamel och sov under stjärnorna i öknen. vi har sett den blå staden (jodhpur), den rosta staden ( jaipur) och gulsdtaden (jaisalmer) och en massa mer.
Självklart såg vi även Taj Mahal och det var en vacker byggnad kan jag lova! :D
därefter åkte vi till goa. vi fick se både norra och södra goa och här är det lungt och stilla, inte alls som i delhi. i goa har vi mest solat och badat. vi har 30+ och njuter av livet.
 
en liten snabb uppdatering var detta. idag den 21 dec åker vi vidare till thailand för att fira jul och nyår där. efter att ha rest själva nu i 3 veckor så kommer vi möta upp folk lite här och var, kul kommer det bli :D

håll utkik på facebook eller instagram, här kommer inte många uppdateringar.
ha det bäst, och god jul :D
 

Kommentarer
Postat av: dess

här var det dött

2013-09-24 @ 21:28:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0