Satan i gatan

Jag minns bara allt det bra
allt som var du och jag
men aldrig, aldrig
kommer allt tillbaks
aldrig, aldrig
allt som var du och jag
aldrig, aldrig
kommer allt tillbaks
aldrig, aldrig

Tänkte bara egna en tanke till...

...uppfinnarna av små saker som man använder men inte uppskattar.
  • konservöppnare (inte kul att försöka få upp majsburken utan en sådan, fråga mig)
  • osthyveln, alltid bra att ha
  • potatisskalare
  • paraply
  • tandborste
  • pincett (jobbigt att noppa ögonbrynen utan den)
  • toapapper (hur skulle man klara sig utan?)
  • topps (någonting jag använder varje dag och vill tacka den smarta människan som kom på den)
  • bomullsrondeller
  • tamponger
ja listan kan göras lång, detta är bara några saker jag kom på just nu.

allt tar sin tid

Nu har jag fått in alla möblerna i lägenheten och nu är det bara småsaker som måste fixas. Tavlor ska upp osv. Sedan blir det ikea på onsdag, och har insett att det är en hel del som behövs. Vill också tacka mina kära föräldrar som har hjälp mig med flytten och fixat det mesta.
älskar er

man lär sig någonting varje dag

Visste ni att bowlingskor är fula för att ingen ska vilja sno dom? Dom tänker verkligen på allt och har dessutom lyckats.

glöm inte

att ställa tillbaka klockan inatt, sov gott

Fest hos mange

Igår blev det en spontan utgång. Det började med inflyttningsfest hos Mange och sedan vidare på five. Nu i efterhand så hade det nog varit bättre om jag stannade hemma igår. Dagen efter ångest, men ja inget att göra åt.
Måste dock tacka Daniel för att du hjälpte mig igår när garderoben tappat bort min väska osv.
I owe you


ett måste

Klarar mig verkligen INTE utan en ansiktsrengöring och dagkräm. Jag använder även ögonkräm, (ansiktsvatten) och ögonmakeup remover men dessa klarar jag mig utan om jag måste. Men det är ett måste att kunna tvätta bort makeupen och sedan återfukta huden. Dessutom ska dessa produkter vara av bra kvalitet, ingen nivea eller apotekskräm här inte!!!!!

Jag använder olika rengöringar men gillar Kerstin Florians rengöringar och Clarins one-step gentle exfoliating cleanse (som har små peelingkorn). (300-400 kr)
Som dagkräm använder jag Matis reponse delicate som är anpassad för en känslig hy. (600 kr)


Flytt

I helgen flyttar Ewa ut sina möbler och jag flyttar in mina. Det kommer bli skönt att ha alla saker på samma ställe. Idag är jag ledig och då ska jag och pappa passa på att kolla och förhoppningsvis köpa en tv. Jag jobbar även hela helgen så jag har det jag gör.

Klarar mig inte utan

Rouge. Jag missbrukar typ rouge, det är det bästa som finns. Det ger liv och färg i ansiktet. Jag använder ett från make up store som heter fresh rose, superfint.


Saker jag inte klara mig utan

London resan närmar sig och det innebär att jag kommer måsta packa. Problemet är att vi bara får ta med oss ett handbagage. Insåg just att det är väldigt mycket saker jag inte klarar mig utan. Tänkte därför göra inlägg om dessa saker, eftersom att det är någonting alla tjejer borde ha ;)

Tänkte börja med cover all mix. Denna är enligt mig världens bästa concealer eftersom att jag vill ha maximal täckning. Jag använder id. bare minerals som foundation och eftersom att den är medel täckande kombinerar jag alltid denna med cover all mix. Om jag var tvungen att välja mellan concealer och foundation skulle jag välja consealer, eftersom att jag inte gillar flytande och för täckande foundation. Denna kan man använda på både blå och röda partier. Enda nackdelen är att den kan bli lite torr.


Kylan får mig att längta

längta efter vintern och snön.


trying to lose control


hihi

dinner is served

Det bästa nu när jag flyttat hemifrån är när mamma kommer med mat.
man tackar och tar emot

småprat: stora ord från små barn

"Jag älskar fisk, särskilt fiskpinnar.
Det är bara det vita i inuti som jag inte gillar."

Ramlade med cykeln, igen!

Efter jobbet träffade jag Desse och Sofia och vi tog en promenad. Sedan blev det lite mer träning innan bullarna kom fram. Resten av kvällen såg vi outsiders och värsta pojkvänsakademien.
mycket intressant inlägg, peace

Kenzo amour


Efter många om och men köpte jag tillslut denna doft idag. "Kenzo Amour är en resa i kärlekens tecken och är en sensuell, mjuk och fridfull doft..." Jag föll dock för dess fina vaniljdoft, känns även kul med någonting nytt.

62783 82552 4436

det är måndag och jag är ledig. otroligt skönt att vila ut och äta godis framför datorn. lär säkert bli en promenad och lite städning under dagen.


Luktar fisk, haha


I söndags åkte Lotta tillbaka till Vasa igen. Det har varit en intensiv men underbar helg. Insåg inte förrän Lotta kom hit hur mycket jag har saknat deras dialekt och Finland. Man blir så glad av att bara sitta och lyssna när dem pratar dialekt.
Senare på lördagen blev det lunch i stöcke och sedan vidare till mariedal.

Hoppas att inte Lotta dödar mig för detta men tänkte lägga upp en liten video. Ett litet smakprov som filmades förra sommaren i Finland ;)



Tänkte visa ett annat klipp. Sökte på youtube men det är inte så lätt att hitta någon som talar dialekt. Haha så ni får ett tråkigt klipp om nån orkester. Lyssna dock bara 1 minut för det händer inget kul :P


Lotta: Faller jag så faller du, faller du så släpper jag

På lördagen jobbade jag på dagen. Lotta lyckades dock ta sig ner till stan helt själv (all respekt till henne). Senare på kvällen blev det inflyttningsfest hos Peter. Sjukt trevligt med roligt folk, dansgolv och lite drama. Det roligaste var dock när jag och Lotta GICK hem. Sjukt ont i fötterna hade vi men väldigt kul när vi skrattade åt att min skugga såg ut som en pingvin! hihi



vilken helg!

I fredags kom som sagt Lotta till umeå. På dagen gick vi på stan och på kvällen blev det corona. Vi spenderade större delan av kvällen på dansgolvet med mycket folk och bra musik.



1.000.000 nollor


fördriver lite tid framför webbkameran. sitter och väntar på att klockan ska bli 12 för då bär det av mot hamnen för att hämta lotta. känner på mig att denna helg kommer bli awesome, wii

2012


Nu är allt bokat, jag är vaccinerad och resan närmar sig

Detta är andra gången denna månad som jag får smaka asfalt

Denna dag kunde ha varit min sista, för idag höll jag på att bli påkörd. Jag kom med för hög fast mot en korsande väg. Jag såg dom mötande bilarna med trodde att jag skulle hinna cykla över övergångstället. Insåg dock för sent att bilen inte tänkte stanna och av en reflex nöp jag handbromsen. Jag flög över styret och landade på vägen. Bilen hann dock stanna och här sitter jag med två onda knän och skäms. Detta är andra gången denna månad som jag får smaka asfalt. Även denna gång glodde folk och någon frågade hur det gick.

regnet öser ner

Igår efter jobbet cyklade jag i spöregnet till Desse. Tanken var att vi skulle träna men regnguden höll inte med. Istället kom Sofia och vi gick och köpte godis och såg på tv ;) Orkade inte heller cykla hem så de blev att jag stannade över natten.
Träningen tog jag tag i idag och nu måste jag städa, för i helgen får jag finbesök.
vi ses kanske ikväll

emelie gillar- ice tea


billigt och gott, dessutom finns dem att köpa typ överallt. ett litet tips från mig

playing by your rules

Det blev en bra start på denna veckan med lite vardagslyx. Jag, linnea, ida och elin lagade middag och åt blåbärskakor. Vi skrattade åt fula bilder och filmer på oss. Dessutom hann vi med att se en film.
tummen upp för det


en bild i all ära

Det mänskliga experimentet

Såg just denna dokumentär. Väldigt intressant med hemsk. Den handlar om hur vanliga människor kan göra hemska saker i olika situationer. Hur vi lyssnar på överordnader även om det som ska utföras är fel. Hur vi bara kollar på och väntar på att alla andra ska ingripa, och att detta leder till att ingen gör nåt. Som sagt intressant och värd att se.

konsten att sakna lokalsinne

Idag sprang jag till Carlshöjd och hittade ett spår där. Efter ett tag var jag lost men fortsatte framåt eftersom att logiskt sätt borde väl spår gå runt i cirklar? Men uppenbarligen är detta ologiskt eftersom att jag helt plötsligt befann mig långt borta på Tomtebo någonstans. Och eftersom att jag inte visste hur jag skulle hitta tillbaka till Ålidhem så fick jag lov att vända och gå tillbaka samma väg. Det blev en lång tur med andra ord, och frågan är ju vart alla andra människor var på väg?

FÖRLÅT MIG GUD, TY JAG HAR SYNDAT.

Om två veckor är det halloween och då kommer troligtvis Maja hit :D frågan är dock om man ska klä ut sig, och isf till vad? vad sägs om en stor pruttkudde?



mitt hjärta blöder

Igår var det party hos Desse. Det blev dock en tidig kväll för mig i Jannikes soffa.
Idag var det kalas hos Anna. Vilket innebar gott fika, mycket folk och att jag vann över en 10 åring i schack.


hittade en gammal bild på mig, kortet är taget under en fotning av emma medan hon försökte ställa in ljuset på kameran

dagens äventyr


hittade några gamla bilder som säkert Lollo tagit

Idag cyklade jag och Desse till Stöcke (fattar ni att jag cyklade så långt, har typ aldrig hänt förut!). Väl framme tog vi en tur med hästarna. Jag minns inte när jag red senast men det var jätte kul. Fint väder och en underbar frihet. Dock red jag barbacka så kommer förmodligen få ångra detta i morgon! Efter ridturen åkta vi till HH i Hörnefors och tittade lite och sedan blev det middag i Ansmark.
Det har varit en lång men trevlig dag, nu väntar sängen.

tidsfördriv

Har suttit och kollat på modelljakten typ halva dagen. Känner mig som 14 år igen eftersom att jag blir lite småkär i Andreas Wijk.
Om ett tag kommer Desse och vi ska träna lite idag! Sedan blir det middag hos hennes päron och senare kanske en sväng till farmor och farfar.
xoxo


bild från google.se

I would do anything to hear your voice again, because I miss you


dagdrömmer


sitter i min ensamhet och tänker på en favoritglass;)

se och lär


saknar dig min vän!

mmmums


Är i ansmark och nu ska vi äta denna kaka ;)
http://victoriasprovkok.blogspot.com/2011/10/kladdkaka-med-sockerbitar-och-kolatacke.html

i love you, why isn't that enough?


8 gröna + 2 rosa naglar
+ ett sår på armen



konsten att misslyckas med allt

Självklart råkade jag bränna mig på en plåt igår. Så nu lär jag väl få ett fint ärr mitt på biceps.
undra vem jag ärvt denna klumpighet av

fina flickor

Igår var mina underbara stylistbrudar här. Vi spelade spel, kollade på bilder från bulgarien och studenten, pratade strunt och skålade. Alltid lika kul varje gång, all kärlek till er


you are always on my mind

Idag blev jag, elin, linnea och malin bjudna på trerätters hos Ida. Inte helt fel kan jag lova.
Minnen, nutid och framtid.

bruna linser

Är sugen på att köpa bruna linser. Har alltid tyckt att det är snyggt med bruna ögon! Vet dock inte om jag skulle lyckas få in dem i ögonen.


blek

Idag kom det in en kvinna på kicks och det första hon sa när hon såg mig var: Åh, det är så vackert med blek hy. Så hur ska jag tolka detta? Brun utan sol nästa? Jag skulle kanske ha kontrat med: Åh, det är så snyggt med rynkor!
Nä men hon var trevlig och gav fina komplimanger, men ibland låter allt så fel.


kom in på kicks för nu är det...


tummen upp för det!

typiskt mig

Idag när jag cykla hem från jobbet skulle jag ta på mig vantarna. Men eftersom att jag tydligen inte kan göra två saker samtidigt så tappade jag balansen, och helt plötsligt ligger jag mitt på torget. Det var nog ett antal som fick sig ett gott skratt och även jag. Har dock lite ont nu där jag skrapade mig. Så typiskt mig!

uno, dos, tres...

har insett att det är lite kul med filmer, så det lär väl komma upp några lite nu och då :) här kan ni lära er hur man ror snabbt ;) en film från när linnea fyllde 17, vilket är ett bra tag sedan ;) puss


forbidden fruit

Fick just en kommentar från fina Rebeca, och nu är det slut med deppiga inlägg ;) det måste väl finnas roligare saker att fylla denna sida med. Tänkte att jag kunde bjuda på en liten film på mina underbara exklasskompisar i bulgarien :)


denna bar hade haft tårikigt utan oss ;)

oktober


Jag får förhoppningsvis besök av denna fina flicka i slutet av oktober. Det var alldeles för länge sedan vi sågs så det kommer bli super kul.
ihana

redhead



Det känns som att var och varannan färgar håret rött just nu. Snyggt är det också! Kolla bara på Rihanna (dock är hon snygg i allt). Jag är lite sugen.
woopwoop

nobody said it was easy, but no one ever said it would be this hard

I think I just lost my better half

RSS 2.0