middag, julmust, pepparkakbak, juleskum, glögg, te och julmusik



detta blev resultatet av kvällen, dessutom får ni en liten sneak peek på mitt kök, puss

julstämning

Idag gick jag, jennifer och kajsa på stan i regnet. det blev några julklappar och två koppar kaffe.
ikväll kommer desse och sofia och vi ska bara pepparkakor och dricka glögg. tummen upp för det


jennifer i umeå

Idag har jag spenderat hela dagen med jennifer och hennes fina hund jackie. vi har gått promenader, druckit te, pratat om killar och annat kul. i morgon blir det en sväng på stan innan hon återvänder till lycksele.
kul men någonting lite extra i vardagen, tack för idag mina fina


tog en bild från jennifers fb

årets julkalender

läntar tills julkalendern börjar, i år heter den tjuvarnas jul. snart börjar nedräkningen :) wii


tillbaks på ruta ett

i lördags blev det äpplet med desse. frågan är dock vart allt folk var? men det var trevligt ändå, en lagom kväll rakt igenom. råkade dock ramla i trappen så har en blå/lila armbåge och rumpa/lår, så typiskt mig.


jobb, jobb

i helgen var det skyltsöndag och hela stan var full med folk. jag hann inte gå runt och kolla eftersom att jag jobbade hela dagen men det var trevligt andå. folket var allmänt glada :)

idag ska jag vara lärare igen vilket känns kul. ha en fin dag

the eyes are the mirror of the soul

and for a few seconds it all made sense.

fredag

Jag började denna dag med att julpynta i lägenheten till julmusik. Kan inte påstå att jag fått någon julkänsla men den kommer nog snart. Längtar till pepparkakbak och glöggkvällar :)

Ikväll blir det krogen med Desse vilket allitid är lika kul. Troligtvis ses vi på corona, puss


inför asien


Måste köpa en ny bikini inför resan. Jag har bestämt att jag vill ha en svart (eftersom att jag inte passar i färg när jag alltid är kritvit). Vill dessutom köpa två stycken men kan inte bestämma mig för vilka av dessa tre (kommer dock välja andra bikinitrosor till bilden längst ner). allt kommer från http://www.victoriassecret.com/

vad tycker ni?

vardagslyx

Igår bjöd jag på smörstekta kantareller och bröd till förrätt, och grekisk pyttipanna till varmrätt. Senare på kvällen blev det naturgodig, kaffe/te och bullar framför tven. mys


bild: google

tisdag och onsdag

I tisdags fyllde farmor år. Det blev smörgåstårta, fika och skitsnack med Desse.
I onsdags åkte jag, mamma och hennes jobbarkompisar på storsjöhallen. Vi tränade kick'n box, zumba och gym. Sedan blev det aromabastu och kaffepeeling. En blandning av utmattning, skratt och avslappning.

hej bloggen



nu är jag på jobbet, hihi

julpynt



nyss var jag, mamma och pappa och köpte julpynt. så i helgen blir det att pynta.
tack, ni är bäst <3

nytt



Igår köpte en ear cuff från glitter för 30 kr.
Idag köpte jag ett par jeansleggings från Rut m.fl.

shopping


Har shoppat en del denna månad så tänkte visa lite saker. I London köpte jag denna jacka (och halsduk). Den är egentligen inte riktigt min stil men jag såg den och sen fick den följa med hem. Köpte även tröjan ni ser på bilden under (från H&M). Sen köpte jag en annan tröja, en navelpiercing, strumpbyxor, en slips till pappa, bodybutter och duschkräm till mamma och godis till tobias. Även dom gröna ljuslyktorna i fönstret (bild 1) är nya :)

crazy stupid love


ett filmtips

tänkte skriva några rader

Idag har jag varit singel i 3 månader. Mycket har hänt under denna tid och jag har lärt mig saker om mig själv. Vi är dock fortfarande vänner vilket kanske inte är så konstigt när man varit tsm i 2,5 år. För er som inte hängt med i svängarna så flyttade jag och Christoffer ihop i juni och bodde i Holmsund i 3 månader. En av anledningarna till varför vi flyttade därifrån var för att vi delade på oss och nu bor jag ensam i en lägenhet på Ålidhem. Vissa undrar kanske varför det tog slut men det finns inget enkelt svar på den frågan. Jag tog detta beslut för att det inte kändes bra och det var många små faktorer som spelade in. Vet inte riktigt vad jag mer ska säga, har svårt för att skriva lite mer personliga inlägg. Har väldigt lätt att prata om sådana saker men vill inte hänga ut dem inblandade i texter när det dessutom oftast finns två sidor av samma situation. men ja nu vet nu lite mer iaf

att aldrig göra ingenting

Enda sedan jag kom hem från London har jag jobbar på dagarna och gjort någonting på kvällarna. Det har varit grillning, fix i lägenheten, färgning av fransar och bryn på nära och kära osv. Därför ska det bli skönt att bara se idol och ha myskväll med ida i morgon.
Jag jobbar hela helgen och en del framöver så kom förbi kicks om ni har vägarna förbi :) vi har fått in massa fina julerbjudanden dessutom.
love


fort. kan inte klara mig utan

En vit kajalpenna eftersom att jag använder den varje dag. Att använda en vit eller gul kajalpenna är ett superbra knep för att se piggare ut. Jag använder en från isadora och den är både billig och bra. Inliner kajal: 50 Satin White

hittade en bild på google av Linda Hallbergs öga, vilket förövrigt är en väldigt bra blogg:
http://nyheter24.se/modette/lindahallberg/

torsdagen- en resdag

Denna dag började vi vår resa hemåt och efter ca 12 timmar var vi hemma i umeå igen.
Londonresan har varit extraordinary och jag vill tacka mina bästaste vänner för det!


onsdagen och kvällen

Denna dag blev det mer shopping och en sväng förbi piccadilly circus. På kvällen åkte vi till en mysig krog med live musik, dansgolv och bar.



you fancy him


tisdag kväll


denna kväll såg vi musikalen We will rock you. sjukt bra och väl värd ca 500 kr
5 av 5 toasters

tisdagen


På tisdagen åkte vi till Brick Lane och shoppade i deras second hand butiker. Till middag blev det italienskt.

världens bästa


grattis på farsdag min bästaste pappa, önskar din bästaste dotter ;)
älskar dig min snällaste och roligaste fader

måndag kväll

På kvällen åkte vi till en krog som var ett ombyggt stall (proud camden), sjukt coolt var det och dessutom bjöds det på liveband.


måndagen, första dagen i staden

Vi började med hotellfrukost (vilken nog var den sämsta jag ätit, fast jag fick mina croasanger så jag var ändå nöjd). Därefter blev det shopping på Oxford street. Vi hann även med att åka London eye och se big ben. Dessutom lyckades jag få Elin att äta en jordnöt vilket resulterade i att hon fick en allergisk reaktion och efter någon timme var hon typ oigenkännerlig.





dag för dag: börjar med sthlm lör 5 nov

Förra lördagen befann vi oss i Sthlm. Vi shoppade, fikade, åt mat och sov. På söndagen shoppade vi lite mer och träffade Sara och Veronica. Senare på kvällen anlände vi till London. Vi checkade in på hotellet och hann inget mer än att sova.


umeå-stockholm-london och tillbaka

Nu är vi hemma igen efter några dagar i Stockholm och London. Jag kommer lägga upp några inlägg och bilder på resan, men just nu har jag annat att göra. har ett tomt kylskåp tex.
Idag fyller även sofia 20 år så det vankas festligheter.
Grattis min vän, puss

London nästa

Nu är jag, Linnea och Elin i Stockholm och i morgon bär det av till London. I morse när vi kommit till flygplatsen insåg jag att jag glömt passet, när vi kom till Ingela (efter en dag på stan) slog jag fel kod och larmet gick och nu går det inte skriva ut ett papper vi måste visa upp på hotellet i morgon. Allt har dock löst sig förutom det sista, önska mig lycka till, det kommer behövas.
Vi återkommer på torsdag, hej då


kolla vad jag kan


klarar mig inte utan mascara

En sminkning är inte komplett utan mascara. Den är priken över i:et.


jag har testat lite olika mascaror men eftersom att jag gillar längd så är telescopic min favorit.

12 timmar, 4 godispåsar, 6 kundvagnar och några tusen kronor senare

Igår spenderade jag och Ewa hela dagen på ikea. Vi kom därifrån med 6 fulla kundvagnar och vi kände oss som huvudpersonerna i programmet Ullared. Vi fick blickar, kommentarer och skratt.
Kan även berätta att det inte är speciellt lätt att dra 3 kundvagnar samtidigt, en i varje hand och sedan en med magen, haha. Ewa valde att gå flera vändor istället. Jag köpte tex. en tvbänk, klockor, prydnader, sängkläder, tallrikar, glas, kastruller osv. Var dock tvungen att köpa lite mer saker idag som jag inte hittade på ikea som tex. en micro och vattenkokare. Kommer dock måsta köpa mer saker och hänga upp tavlor innan lägenheten är klar för inflyttningsfest ;)

skulle inte klara mig många dagar utan en

deodorant! min favorit är denna från DKNY.


varje tisdag

3 tisdagar i rad har jag, desse och sofia träffats. Tanken var att vi ska träna men istället ser vi outsiders och värsta pojkvänsakademin. Vi tar en kopp te och pratar pojkar. Vi tränade dock lite igår (innan glassen och chokladen kom fram). Vi försökte även lära oss en dans vilket var sjukt kul, mer av den varan säger jag bara!


hade ingen bild på mina fina vänner så snodde en från desses fb, love

RSS 2.0