Två år med dig min vän <3

I söndags firade jag och Christoffer 2 år och mycket har hänt under dessa år. Men det jag skulle berätta var vad vi gjorde i söndags. För eftersom att jag gillar att hitta på saker så var det självklart att vi skulle göra någonting speciellt denna dag. Men eftersom att vi inte har så mycket pengar så fick vi hitta på en lite billigare variant ;) På dagen åkte jag, Christoffer, Tobias, Elina och pappa till Tony och Anna och körde isbil. Alltså vi körde bil på isen och sladdade. Det var faktiskt väldigt roligt även om jag inte var särskillt bra. Jag tror att Christoffer tyckte att det var roligast och han var även bäst av oss alla. Efter detta lagade jag och Christoffer middag och sedan åkte vi på Iksu spa. Vi solade i solrummet, simmade och badade i den varma källan. Det blev en mysig dag och vi båda fick göra något vi tycker är kul.

Tack för all tid jag får med dig och allt du ger mig <3

En stuga ute i skogen



I fredags åkte jag och Christoffer till Måns stuga. Det vara nästan samma gäng som sist + några till. Det bjöds på mat, bastu, badtunna och dans. Natten blev lång och morgondagen seg. Efter att vi städat och ätit pizza spenderade jag och Christoffer dagen i sängen framför en film.

Lockar


Äntligen

I morgon får jag äntligen träffa Christoffer igen, och på sminklektionen ska vi sminka drag queen. Så vi får väl se om det kommer upp några roliga bilder framöver.
Det känns som att morgondagen kommer bli en bra dag :)

Jag hatar

Jag hatar att inte se, att inte höra.
Att inte vara där, eller få veta.
Att måsta lita på det som sägs.
Jag hatar att vara rädd,
Att det ska hända igen.


Trassel

Denna film såg jag och Jannike i helgen. Den var bra men innehöll lite för mycket sång :)


Skor




Beställa eller inte beställa?

En fin söndag

Idag har jag gått en promenad runt byn. Det var väldigt skönt att komma ut och röra på fläsket. Det känns som att det var alldeles för länge sedan. Jag tränade även lite när jag kom hem så jag kommer väl få dras med träningsverk i morgon.
Senare idag ska jag hälsa på Jannike och fördriva tiden. Ha en bra söndag


...


Emelie gillar- Ögonfransböjare och färgning av fransar och bryn

Jag tänkte rekommendera två saker samtidigt. Det första är att färga ögonfransarna och ögonbrynen.
Fördelen är att man ser mycket fräschare ut utan smink och sen slipper man måla i ögonbrynen. På bilden kan ni se att jag har väldigt ljusa ögonbryn och ögonfransar i vanliga fall (dock har dem blekts av solen) så på mig kan man se stor skillnad. Att färga brynen tar ungefär 30 minuter och resultatet håller i ca 4 veckor.
Det andra jag tänkte rekommendera är en ögonfransböjare. Det var svårt att hitta en bild där jag inte böjt mina ögonfransar. Jag böjer nästan alltid dem, både när jag är osminkad och sminkad. Jag tycker att man får mycket större och finare öga.

På bilden till vänster är jag osminkad, har varken färgat ögonbrynen eller fransara eller böjt dem. Denna bild är tagen på sommaren och det ser typ ut som att jag tagit heroin men jag kan försäkra er om att det bara är solljuset ;)
På bilden till höger har jag nyfärgade ögonbryn och fransar (har ingen mascara eller liknande) och har även böjt fransarna. Denna bild är tagen på vintern när jag är blek, som vanligt.



En ögonfransböjarna behöver inte ens vara dyr. Min är från kicks och kostar typ 50 kr, väl investerade pengar ;)


youyouyouyouyouyouyou

Idag har jag och Elin varit på stan fast vi hittade ingenting. Det var kul att kolla på allt nyheter som kommit inför våren och samtidigt komma ut i det soliga (men kalla) vädret.
Nu på kvällen har jag skypat med Ida och det var verkligen kul att höra hennes röst igen och se henne i den suddiga webcamen. Även om vi lever olika liv i olika länder så har vi mycket att prata om och det kommer kännas skönt när hom kommer tillbaka till Sverige.

Typ såhär såg jag ut idag:

Gör det själv



Denna skål gav jag i julklapp förra året. Den är enkel att göra och det är en rolig present (enligt mig i alla fall)
Du behöver: En LP-skiva och en kaffekopp, ett glas, en skål eller någonting annat beroende på du vill att formen ska bli.
Så här gör du: Värm ugnen till till 100 grader och lägga skivan på en upp- och nedvänd kaffekopp. Ställ koppen på ett galler eller en plåt i ca. 30 sekunder. Tryck skivan mot kaffekoppens botten och böja ned kanterna tills du får dem som man vill ha dem. Skivan stelnar ganksa fort. Ett tips är att vara två stycken, och var berädd på att testa några gånger innan det blir bra.

Min nya vän

Eftersom att min pojkvän var i Östersund förra helgen och åker till Finland denna helg så har någon annan fått ta över hans sida av sängen. Min nya vän är väldigt varm och skön vilket är perfekt när jag håller på att frysa ihjäl i mitt kalla rum!



Detta är alltså min nya sängkamrat. Det är en vetekudde (för er som inte ser det). Den blev till en kväll när det verkligen fanns ett behöv av en vetekudde. Vi ägde dock ingen och därför tog jag ett gammalt örngott och fyllde med ris. Sedan dess har den fått stanna i familjen :)

Glitter och glamor

I går på sminklektionen hade vi temat glitter och glamor, så här tolkade jag och Linda detta tema :)


Modell: Jag
Smink, styling och foto: Linda Andersson


Modell: Linda Andersson
Smink, styling och foto: Jag


Vi lämnar kylan för värmen

Imorse var det -28 grader! Det känns därför väldigt skönt att vi i klassen bokade en klassresa idag. Den 23 maj drar 14 stylistbrudar till Sunny Beach! Jag är övertygade om att vi kommer ha en underbar vecka i solen och vara lagomt solbrända till balen och studenten :D
Detta innebär dock att det inte blir någon resa till Rom vilken känns tråkigt. Men man kan ju inte få allt.

Alla hjärtans dag

Jag är kär i kärleken. Alla hjärtans dag är en sån fin dag enligt mig och jag är så glad att jag har någon att dela den med! Jag fick en vacker bucket med rosor och lite annat roligt. Vi for på bio och såg Svinalängorna (måste tillägga att det var en mycket bra film). Senare på kvällen såg vi PS. I love you.
Även om jag grät större delen av kvällen (till filmerna så klart) så kände jag en lycka, att bara ha någon som ligger och håller om än. Tack för att du finns. Tack för en fin dag <3


bild: google.se

"Du behöver inte köpa någonting, du ger honom kärlek varje dag"


Hår

Igår på hårlektionen så satte jag och Alex in löshåt på Tove. Vi hade bara övat på en docka innan men det gick faktiskt väldigt bra och resultatet blev bra. Det tog dock ca. 4 timmar och vi hann inte skära in håret, men det skulle Tove få hjälp med av en frisör.


Tog två bilder från Tove. Jag, söt Tove och Alex :)

Min helg

Fredag: På dagen var jag med Christoffer och på kvällen åt familjen middag hos kusinerna
Lördag: Var på kalas hos mormor som fyllt 59 år. På kvällen var jag med Elin.
Söndag: Har pluggat typ hela dagen!


Nu är det bestämt

I går sminkade vi till Design 3ornas modevisning. Det var väldigt kul, fast stressigt, dock var det bara bra att vi fick träna upp hastigheten. Senare på kvällen kom Christoffer och vi for till Desse och Albin och åt fika men dem och Amanda och Peter.
Idag har jag var hos doktorn, och fick det inte så oväntade beskedet att jag ska opereras igen. Nu sitter jag hos Christoffer och i morgon är jag ledig, som för övrigt känns väldigt skönt. Nu ska jag gå och vara lite social med min kära pojkvän. Ha det bäst

Sternocleidomastoideus, obliqus externus abdominis, flexor carpi ulnaris, tensor fasciae latae osv. osv. osv....

Lägesrapport: Bion var bra igår och jag hade en väldigt trevlig kväll. Senare på kvällen såg jag och Christoffer I rymden finns inga känslor och den rekommenderar jag stark.
I går hade jag inte ont i knäet utan kunde gå som vanligt, men lyckan varade inte särskillt länge. Så idag haltar jag igen. Ska dock till doktorn på torsdag så det känns bra.
Denna måndag har jag pluggat typ hela dagen. Men det känns skönt att det går framåt i alla fall och i morgon har vi prov på en massa muskler- på latin!
Måste bara tillägga att jag verkligen har ett intressant liv som det är värt att skriva om! tack och hej

Godmorgon världen

Alla brukar klaga på att söndagar är den tråkigaste dagen i veckan. Jag håller dock inte mer, blir snarare lite sur att folk går runt med den inställningen. Så istället för att sitta och göra ingenting idag så ska jag och Sandra gå på bio. Vi ska först se Narnia 2 hemma hos henne och sedan ska vi se Narnia 3 på bio. Efter bion ska jag hem till Christoffer, ha en bra söndag

Jag kan bjuda på några inte så smickrande bilder som är några år gamla :P


You and me, and our friends

Igår hade jag sjukt tråkigt på dagen! Så fruktansvärt rastlös och det fanns ingenting vra att se på varken datorn eller tven. Mitt uppe i min tråkighet kom min räddare i nöden på sin vita häst, i sin gröna volvo. Christoffer stannade över middagen och senare på kvällen for jag till Jannike. Jag måste bara skryta med att jag fixade hennes trådlösa internet och ett virusprogram så att hon kan använda sin nya bärbara dator som hon köpte på mellandagsrean. Kan även erkänna att jag fick lite hjälp av min kära far. Vi åt även smoothe och pratade i timtal. Det var allt, tack för en bra lördag


4 feb 2011

Idag har vi haft branschdag på skolan. Vi har alltså bjudit in personal från våra praktikplatser och gett dem gratis behandlingar. Jag har därför gjort en rygg + nack massage, manikyr, hot stone helkropp, ansiktsbehandling + färgning och plockning av bryn, hot stone rygg + nacke och ansikts- och hår massage. Efter det for jag på arbetsintervju men får se hur det går, det var tydligen inte särskillt positivt att jag fortfarande går i skola. Idag gjorde jag även illa knäet igen vilket känns väldigt tråkigt eftersom att jag just hade börjat kunna gå normalt igen. Nu är jag hemma och det känns som att jag har gett bort all min energi till alla andra idag och nu är jag inte på humör för att göra någonting alls. Får därför se om jag stannar hemma ikväll eller om jag far och är social med någon.


Lite såhär känner jag mig just nu. Både över mitt knä och min kropp som har förvandlats till en sladdrig klump.

Emelie gillar- smoothie


bild: google.se

Smoothie är bland det godaste jag vet. Jag gillar alla olika varianter och om jag hade tid så skulle jag äta smoothie till frukost varje dag. Ikväll bjöd jag familjan på en vanlig men väldigt god variant.

5 pers
500 g frysta hallon
2 bananer
5 dl yoghurt
5 msk hemmagjort jordgubbssylt

Mixa alla ingredienser sen är det klart ;)

Word


Hatar att åka kommunalt

Idag missade jag bussen trots att jag var i tid. Jag blev därför sur och bestämde mig för att ta bussen till Christoffer. Jag gått så långt med kryckorna och orkade därför inte gå runt på stan. När jag kliver på bussen så är den full och jag måste stå. När det sedan blir lediga platser så är det ingen som erbjuder mig att sitta utan dem sätter ner sina egna feta arslen! Om det hade varit en gammal haltande tant som kom in med kryckor så hade halva bussen erbjudit henne sig plats. Men eftersom att jag är ung så räknas det tydligen inte att man har ont i knäet. Dålig stil!
Jag fick dock träffa Christoffer och nu sitter jag och kollar på hotell i Rom. Är sjukt sugen på att åka dit och jag hoppas verkligen att det blir av :)


Rom (bilder från google)

fler bilder från helgen + en från skolan


RSS 2.0