loppis i skäppsvik


instagram har blivit min blogg

spelade golf en gång och kubb en kväll

en bild från min lediga dag

har mest jobbat, jobbat och jobbat. planerar framtiden och försöker njuta av den obefintliga sommaren.

det mest täckande concealern

jag har alltid använt cover all mix/ cover all blue, och har bara testat flytande concealer under en kortare period men aldrig varit nöjd med täckningen. men nu när vi säljer ut  helena rubinstein för 50% var jag tvungen att köpa deras concealer eftersom att ALLA säger att den är så sjukt bra. men även denna gång blev jag besviken. eller den är bra och funkar för dem flesta men inte på mig. jag använder nu denna dyra sak som grund och på näsan osv, men under ögonen är det bara cover all mix som täcker det blå och även om många andra tycker att den blir kakig så funkar den för mig. allt för att inte se trött ut. (dock för er som använder flytande foundation räcker troligen magic concealer från  helena rubinstein, jag använder ju id).
 
 
 

ett tips på en mascara

just nu använder jag en mascara från isadora som är super. den ger fin längd och seperation utan klumpar. den hårda gummiborsten är även lätt att jobba med. passa alla typer av fransar, även dem allra kortaste.
139 kr på kicks
 

peace and love

träffade fina människor, grillade, åt jordgubbar, drack gott, såg bra band, åkte dyr taxi, sov i en skön säng, sspred kärlek och njöt av ledigheten. en kort beskrivning av en magisk vecka
 
 

min midsommar

firade midsommar i stockholms skärgård och det var helt fantastiskt. åt gott, dansade runt stången, hoppade säck, gick tipsrunda + hade 5 kamp, fick fina saker och fick en början på någonting fint.
 

några bilder från bröllopet

jag gjorde smink och uppsättning, hjälpte brudparet med lite smått och gott och gick med barnen under vigseln. ett helt underbart bröllop, god mat och rolig fest. ett minne för livet
 

id. bare minerals i mitt <3

har sedan 7an använt id:s foundation och alltid varit nöjd. jag har aldrig riktigt gillat flytande foundation mest för att den är kletig tror jag.
jag hade dock bara testat id:s mineral foundation eftersom att jag ofta tycker att man får det man betalar för. men fick ett tips av en klasskompis + att jag läser en sminkblogg som använder tikeis mineral foundation och gav den därför en chans. dessutom går den på typ halva priset. nu har jag använt den i någon vecka men jag är inte så nöjd. den är inte lika lättjobbad och smälter inte in på samma sätt id:s, dessutom måste man ta mer produkt även om det går att få upp bra täckning. som det känns nu kommer jag köpa id igen när denna burk är slut. får se om jag ändrar uppfattning om ett tag, är ofta skeptisk i början ;)
 

rhodos 5-13 aug

en resa är bokad, och mycket bättre kan det inte bli! längar så
 

det bästa från peace

 
internskämten och bästa låten just nu

Hayden Panettiere


presentöppning

idag är det presentöppning, brunch och födelsedagsfirande för brudparets son. senare idag åker jag tillbaka till verkligheten och i morgon blir det jobb igen. efter många fantastiska dagar


RSS 2.0