Vattumannen

Ta dig en ordentlig funderare över var du står i en speciell fråga. Du bör lyssna uppmärksamt på vad ditt hjärta har att säger. Jupiter inluenser ger dig sannolikt chans till ett litet ekonomiskt lyft, om du vågara satsa. Under en fest kan du göra en ny spännande bekantskap...

lördag

Igår följde jag med Desse på stugfest hos Sofia. Vi lekte lekar, badade badtunna och åkte båt. En skön kväll som säkert slutat bättre om jag inte ägt en telefon.


*********************************



Gräser är inte alltid grönare på andra sidan, eller hur var det?

vill inte tänka
vill inte känna
vill inte tveka
vill inte välja

spontan kväll


Igår hamnade jag hos Desse, igen. Inte helt fel med trevliga människor och fika ;) Väldigt gullig bild också tagen av kusinvitamin.

igår...

...åkte jag och Josefine till Desse och Albin och spelade kort. Jag vann nästan (som vanligt), och sen bakade jag sockerkaksdeg som vi åt ur skålen. på kvällen blev det att jag över sov hos Josefine, vilket börjat bli en vana.


Fina Josefine

3 bilder från midsommar



Gokart + kladdkaka och hallonpaj

Idad har vi firat Ida och Linnea genom att köra gokart på Alvik. Det var roligt men lite svårt. Senare följde Linnea och Ida hem till mig och åt kladdkaka och hallonpaj. Det var allt för idag, over and out


Rätt eller fel

Hur vet man?
Om man gör rätt val?
Eller om man gör fel?
Tänk om man inser när det är försent?
Ja, hur vet man?

testar lite

Så nu har jag gjort bloggen bredare och kommer därmed kunna lägga in större bilder. Nu återstår det bara att göra en ny header, men det får bli någon annan dag.


veronica maggio


tänk om

sneak peak



har upptäckt en webcamera på min dator



en trevlig kväll med tjejerna på kicks



En skön fredag

Idag har jag haft besök av mina föräldrar. Dem bjöd på mat och gofika. Jag fick även några fina korgar och lite annat smått och gott ;)


En bild på ett fint minne. Pappa, mamma, Janet, Christoffer, Elina och lillebror.

Afterwork med klassen

Igår spenderade jag och mina kära, föredetta, klasskompisar kvällen på Allstars. Det blev en varm och fin sommarkväll.


Bilder är tagna med min mobilkamera, kanske borde skaffa mig en iphone snart?

Ett boktips

Tro det eller ej så håller jag faktisk på att läsa en bok. Den heter "En plats i solen" och är sjukt bra. Läs den, det är ett litet tips från mig ;)


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Dessa två fina...

...har fyllt år och kommit hem. Ett grattis i efterskott till dem båda, Ida 19 och Linnea 18 :) mina fina


Gammal bild tyvärr

Jobbjobb

Idag åkte Christoffer till Finland och blir borta i 3 veckor. Eftersom att jag jobbar på Kicks juli-augusti så blir jag kvar i Umeå hela sommaren. Känns tråkigt att inte kunna träffa alla sköna finnar, men jag är samtidigt glad att jag har ett jobb. 1 september är jag arbetslös och måste därför börja söka jobb, men vart? vad vill jag bli?


Bara för att jag älskar dig mest av allt

Impulsköp


I morse blev min socke blöt och märkte då att jag hade hål i sulan på min sko. Därför blev det att införskaffa nya på lunchen, 198 kr för dessa två på skopunkten, som fått!

16 juli 2011

Idag fyller min kära vän Sandra 20 år, och vi har firat med god mat, efterrätt och dryck. Just nu har vi Harry Potter maraton, och i morgon blir det att se den sista filmen på bio.

stipendium


smink studenten


studenten 2011



Juni

Målat
Tapetserat
Packat
Flytta
Shoppa

en pojke, en flicka, en sol


en dag en vecka


Rose


I'm back

Hejhej bloggen, nu är jag tillbaka :D det har hänt mycket under dem veckor jag inte bloggat men eftersom att jag varken haft dator eller internet så har jag inte haft möjlighet att uppdatera. Anledningen är för att jag blivit sambo! Jappjapp nu har jag blivit vuxen och flyttat från mina kära päron. Nu bor jag i Holmsund med Christoffer. Kommer nog inte lägga upp några bilder på lägenheten förrän allt är helt klar och haft vår inflyttningefest (typ 3 månader efter svälja flytten, eftersom att Christoffer åker till Finland i helgen). ha det bra, peace

RSS 2.0