I never thought that I would be this helpless


I stare at my reflection in the mirror. Why am I doing this to myself?

I don't deserve number 1
Number 2 don't deserve me
Number 3 don't know me

I need number 1
I whant number 2
But in the end i might take number 3
because that's the only one that whants me

Varför inte? ja varför inte?

Idag har jag och Desse varit på media markt och elgiganten. Vi har kollat på mobiler, tv apparater och kameror. Det blev inget köp idag eftersom att vi inte riktigt vet vad vi vill ha. Jag är dock sugen på en samsung galaxy S II eller en sony ericsson xperia ray, och en 50" tv. Det är dock så mycket annat jag också måste köpa, som en cykel, en ryggsäck och saker till lägenheten. Undra om man ska lösa problemet genom att spela på triss? ingen tur i kärlek betyder väl tur i spel?


I let the bad ones in and the good ones go.

I tisdags blev det en vända på stan och jag kom hem med skorna jag suktat efter i 1 vecka. Jag vet att dem är för höga och för dyra, men nu är dom mina.
Senare blev det middag med trevligt sällskap och sedan drog och jag Desse till corona. Det var gratis inträde men inget folk. Vi stannade 1 timme och sedan tog det typ lika lång tid för oss att hitta tillbaka till lägenheten.



fredag hela veckan

Jag är ledig i veckan (jobbar bara fre, lör och sön). Idag ska jag besöka desse och sova där över natten. Vem vet det kanske även blir en vända till paradisbadet ;)


min helg del 2

I söndags fick jag besök av lollo, samuel och ulrika. Det blev en favorit i repris med kladdkaka och glass. Senare på kvällen blev det mer besök och mer kakätande.



eftersom att det varit mycket prat om plastikoperationer tänkte jag visa en bild på hur jag kommer se ut om 30 år när jag gjort ett ansiktslyft, botox och läppförstoring.

min helg del 1

I lördags var mina fina flickor här och åt middag. Vi åt även ett kakpacket, en kladdkaka och glass. Vi uppdaterades om livet och planerade framtiden.


och eftersom att jag uppenbarligen gillar et förflutna, bjuder jag på en gammal bild på oss.

ålidhem

Tänkte bara meddela att jag just flyttat till Ewas lägenhet på ålidhem och här kommer jag bo i 2 veckor. Kom gärna och hälsa på eller bo med mig, känner mig redan lite ensamt!
ring mig

detta är till dig


Kan inte fatta att det är 2 år sedan vi hoppade fallskärm! helt sjukt
Idag fyller du 20 år och detta inlägg är till dig. Grattis på födelsedagen min fina.
Hoppas du får en underbar födelsedag! det är ju inte varje år man fyller jämt.
vi synes och höres, puss och kram

snart ger jag upp, orkar inte spela själv


en gammal


Smink, styling oc foto: www.svanhem.blogg.se/

538 63 5683 968


skor

Jag är ledig i veckan vilket känns skönt! Har inte varit ledig sedan typ studenten. Därför passade jag på att vaccinera mig inför asienresan och gå en stund på stan. Hem kom jag med lite smått och gott som jag kanske visar lite senare. Jag hittade även ett par skor som jag vill ha, och helt plötsligt kändes det billigt att betala 900 kr för dessa, haha. Dock kommer pappa få hjärtattack om jag köper dessa klackar. Men jag är ju ändå tjej, trots att jag har ett dåligt knä ;)


åhh, vill ha


hittade ett par skor på brandos.se som jag vill ha, dock är dom för dyra, eller jag för snål! men man kan ju alltid drömma

tillbaka på draggen

Idag fick jag leka lärare. Lisa behövde en vikatie och därför fick jag hålla i en sminklektion för en ledarskapsklass. Det var lite nervöst i början men ändå väldigt roligt.
Det var även kul att komma tillbaka till skolan, jag saknar faktiskt tiderna på draggen och min fina klass.


klassfotot i 1an

grattis grabbarna grus

Eftersom att Albin just fyllt 20 och Christoffer fyller i veckan så bestämde jag och Desse att vi skulle testa köra segway. Det var väldigt roligt, men det kunde dock blivit en dyr present om vi inte varit duktiga på att söka. Min kamera dog tyvärr, men några bilder blev det.
295 kr/ person och timme.


tiden går fortare än mig

I lördags efter jobbet träffade jag christoffer för första gången på typ 2 veckor. Vi såg lite tv och åt lite glass, trevligttrevligt.

Fredagkväll

I fredags firades Albins 20 årsdag. Därför blev det förfest i strängnäs och sedan drog vi vidare till five och jag hade faktiskt sjukt kul. tack och hej


Torsdag- Fredag

I torsdags tog jag bilen till Lycksele för att jobba. Efter jobbet träffade jag Jennifer vilket var helt underbart. Älskar att vi kan prata om allt även om vi inte ses speciellt ofta. Vi åt en hamburgare, besökte hennes lägenhet, hennes barndomshem och dollarstore. Vi raggade runt i Lycksele (eftersom att jag aldrig varit där förut) sedan tog vi en promenad vid vattnet och på berget. Lycksele är sjukt vackert och jag förtstår varför man bor där. Senare på kvällen åkte jag till hotellet där jag sov min bästa natt på länge. På morgonen blev det hotellfrukost och sedan jobb igen. Jag och Jennifer lunchade på fredagen och efter jobbet åkte jag tillbaka till umeå.


Tänkte bara tacka för dessa dagar, har inte känt mig så tillfreds på länge.
Bilder från Åselemarknaden förra året.

istället för en blomma...



...fick jag en gång en hel rabatt :)

en hemsk dag



Vilket drygt jobb jag har, är glad att jag bara har 2 dagra kvar. Idag har jag gjort uppdaterat dessa + 3 till ställ. Har stressat hela dagen och han nätt och jämnt klart tills åhlens stängde. I morgon och på fredag ska jag jobba i Lyksele och kommer därför sova på hotell i morgon. Har aldrig sovit på hotell i sverige så jag hoppas verkligen på att dem bjuder på sköna sängar och frukost.

524 725627 338 84 4233.


någonting gammalt


haha, några charmiga bilder på mig och desse ;)

Lite kvällsunderhållning

www.idiot.se/roliga-filmer/wipeout-us/



älvorna dansar på ängen

Igår låg min by i dimma så linnea föreslog att vi skulle ta kort på detta. Jag hade tydligen en för dålig kamera men några bilder fick vi. Efter vårt lilla äventyr kom även elin och ida.

jag vill vara brun igen


förra sommaren


mitt val, mitt fel

Jag är inte bra på att vara ensam,
för jag vill inte vara själv

I would if I could


IsaDora kurs

Idag fick jag gå på kurs med Kicks. Det var IsaDora som visade upp höstens nyheter. Det var kul och inspirerande, dessutom fick vi en liten goodiebag :)


Läppstiftet heter zinfandel och är mörklila (bilderna är lite missvisande), och passar bra in i höstens naturfärger. Fick även testa den nya big bold mascara som snart kommer ut i butik. Det är en volymmascara men jag tycker att den gav mer längd än andra volymmascaror. Måste nog testa den några gånger innan jag kan säga vad jag tycker om den.
Tänkte även rekommendera dem nya ögonskuggorna som kommer, dem finns just nu i 3 olika kombinationer, i fina bruna, lila och gröna nyanser (man bör dock använda en primer under för att få fram pigmenten).
Många fina nyheter har kommit och kommer att komma in till hösten och finns att köpa på kicks.

1 vecka för 2 år sedan


Satt och kollade på lite gamla bilder och såg denna. Hade faktiska blont (gult) hår i 1 vecka en sommar. Klarade inte av det längre än så och färgade tillbaka till brunt igen.

Domaremelie

Idag dömde jag pojkar 10. Det var väligt länge sedan jag dömde en match men det var roligt att få göra det igen. Jag dömde ganska mycket under sommrarna förut, när jag spelade fotboll i stöcke. Det märktes dock att jag inte dömt på ett tag för i början lyckades jag stå ivägen och krockade med spelarna. Sedan i halvlek blev jag lite förvirrad men annars gick det bra. Pojkarna var duktiga men tyvärr så förlorade teg.


tänk vad kul det kan vara att leka med webkameran

foto


Smink, styling och foto: www.xjosefinex.blogg.se
Modell: jag

corona


smink


mat


sitter och äter och ska snart åka in till stan för att betala asien resan. Efter detta blir det förfest hos elin och sedan vidare till corona. Ha en bra kväll

67527 4683 637

vill bara gå och gräva ner mig
eller varför inte sova en tid
eller kanske bli senil?


Dagen efter


Två bilder på hur hårfärgen blev, tycker dock att det brukar bli snyggast efter några dagar när man tvättat ur håret lite. det var allt, hejdå

bläääää

Idag var det första dagen på det nya jobbet. Sjukt jobbigt och drygt. Får hoppas att det går bättre och snabbare med tiden för eftersom att jag inte blev klar (på 8,5 timme) så måste jag dit i morgon också. Menmen, fint blev det iaf

En till resa

Nu är även resan till London bokad. Den 6-10 november kommer jag, Elin och Linnea befinna oss i denna huvudstad. Känns inte helt fel, tagga livet

RSS 2.0