brun


sitter med hårfärg i håret och ska bli mörkhårig igen, skönt

Kommentarer

Tänkte bara skriva några rader och säga att jag inte dissar er som skriver kommentarer men jag märker inte ens att jag fått några. Ibland kommer det upp och nu när jag kollade hade jag fått några stycken som jag inte ens sett. Så nu vet ni det, kommentera gärna så ska jag bli bättre på att svara. Svarar dock under era kommenter och hoppas att det är så "man gör". haha

Bilder från holmsund

Jag har inte lagt upp några bilder på lägenheten som jag bott i eftersom att jag inte ville visa den innan inflyttningefesten. Men eftersom att vi nu hunnit flytta ut innan vi haft någon fest så tänkte jag visa lite bilder på hur det såg ut. Vi flyttade ut i förrgår och i morgon ska vi städa ur den.


Tillbaka i ansmark


Jag bor just nu i lådor som tar up hela mitt golv, förhoppningsvis flyttar jag dock ut igen om drygt 1 månad

Bokat och nästan klart

Igår bokade jag, Desse, Sofia (och Amanda) vår resa. Den 10 januari åker vi från Stockholm- London- Singapore- Malaysia- Bali- Nya Zeeland- Australien- London- Stockholm. Vi kommer dock inte besöka London och bara övernatta i Singapore, för att spendera 2 veckor i vardera, resterande land. Vi återkommer därför den 13 mars. Detta innebär att både jag och Desse fyller 20 under resan. Jag är sjukt taggad, och nu när vi betalt en liten summa och betalar resten på fredag blir denna dröm verklig.
UNDERBART

24/8 2011

http://www.youtube.com/watch?v=97CoA7Quutw&ob=av2e

kanske blir tredje gången gillt att avsluta det vi började


Tur och retur till huvudstaden

Idag var jag på kurs i Stockholm inför mitt nya jobb som börjar på måndag. Det var faktiskt en rolig kurs och det känns som att jag förstår vad jag ska göra nu. Jag träffade även en jätte trevlig tjej idag som jag hoppas att jag kan hålla kontakten med. Efter kursen åkte jag till Ingela och träffade mina söta små kusiner, och nu några timmar senare är jag hemma i ansmark igen. Efter en lång dag ska jag snart slagga på soffan för andra natten i rad.

idag


ska färga håret mörkt snart igen, men såhär ser det ut just nu :)

London?

Idag kallade Linnea till möte för att kollade upp lite om en ev. resa till London i början av november. Känns sjukt billigt och kul så förhoppningsvis bokar vi i veckan. Skulle behöva något att se fram emot!


jag har ju varit i London, men eftersom att jag verkar gilla random bilder från google får ni en sådan istället, love

Första dagen på det nya jobbet

Idag fick jag testa på mitt nya jobb. Vilket i stort sätt innebär att jag ska bygga om L´Oréal och Maybellines sminkställ i olika butiker, och idag gjorde vi detta i den nya H&M butiken. Kan för övrigt tillägga att den kommer nya butiken kommer bli jättefin och är mycket större än jag trodde! Iaf, det har varit en ganska jobbig men rolig dag och tror att detta kommer passa mig, även om det bara varar i 3 veckor.
På torsdag blir det kurs i Stockholm, spännande!


en random bild från google

segway

Är sjukt sugen på att köra segway. Tänkte försöka tvinga någon att testa detta med mig inom en snart framtid.


bild: google

vill ha

Jag är sugen på att köpa en tv. Är dock inte så insatt, men så länge den är platt och stor är jag nöjd ;)


(tomt)

Allt har gått så fort, för fort?
För helt plötsligt är allt upp och ner

Var ful, eller just det vi kan ju inte vara fula ;)

Kvällen började hos mig med tacos och några glas. Fortsatte med en springtur till bussen, en mp3 och en park. Sedan vidare på five, en biltur, tårar, en promenad och en säng. Maja du gjorde min kväll, puss



901 dagar

Nu har jag valt, hoppas bara att jag valde rätt

Asien

Idag var jag, Desse och Sofia på Ticknet och tog reda på lite fakta om Asien och dess länder. För troligtvis kommer vi under denna vecka, både boka och planera, vad vi ska göra i 2 månader under början av nästa år. Planen är att vi ska besöka Indien, Vietnam, Thailand/ Bali och Malaysia. Kännas underbart :D

kiss

Igår gick jag och Jannike på Olles. Det var lite folk men trevligt ändå. Kvällen slutade i hennes säng

Tänk vad mycket en liten ska kan göra

Idag var min fina Maja in på Kicks och sa hej och gav mig en kram. Detta gjorde verkligen min dag, att bara få se henne igen. Tänk vad mycket en liten sak kan göra. Det behövdes!


Maja och jag

words


en liten version av mig


ibland önskar jag att jag var så här liten igen

tack min fina

Idag kom Christoffer hem efter 3 veckor i Finland. Det har hänt mycket under dessa veckor men det är skönt att han är hemma igen. Tänkte visa den fina karaffen jag fick från iittala, pussochkram


Bilder från igår

Kvällen började med laxmiddag, ölspel och regn. Kvällen slutade med five, en promenad och en soffa. Helt okej kväll med lite folk men fullt dansgolvet.


Vi ses på Five


ikväll blir det middag och sedan utgång med tjejerna :D

???

en dum flicka öppnade sig för världen men visste inte vart hon skulle ta vägen

En date till lunch

Idag blev jag bjuden på lunch av Ewa, samtidigt som vi satt och såg på beachvolleyboll på torget. Inte helt fel kan jag lova. Kvällen bjuder dock på tråkigare saker, som städa, laga mat, söka jobb osv.


I onsdags

Åkte jag, Desse och Ulrika hem till mamma och pappa för att bli klippta. Senare på kvällen träffade jag en kompis samtidigt som jag inväntade bussen hem.
det var allt, klart slut

Solen skiner och jag är ledig

Idag har jag varit ledig. Ida kom igår och vi tog en promenad och sedan sov hon över. Idag har vi solat och snackat skit. Skönt kan jag lova!
Ikväll åker jag till mamma och pappa på surströmmingsskiva, även om jag inte äter surströmming.
peace

RSS 2.0