I mitt hjärta

I mitt hjärta
jag ska gömma.
Jag skulle aldrig
dig kunna glömma.
I mitt hjärta kommer
du alltid att finnas
du är den jag för alltid
kommer att minnas.

Jag kan vara en drömmare,
men låt mig drömma.
Jag vill inte vakna upp,
om det är dig
jag måste glömma.

Att hålla dig i handen.
bland alla som ser på.
Är som att visa upp något,
som ingen annan kan få.
I alla väder och dar.
Så är du den finaste jag har


Ibland är livet allt orättvist

Eftersom att jag var uppe hela natten i fredags så sov jag bort halva lördagen. Christoffer kom på kvällen och vi hyrde film. Den ena hette Coach carter och var faktiskt väldigt bra. 5/5



Idag har jag inte heller gjort särskillt mycket. Jag kan ju knappt gå så det blir att vila sig i form. Christoffer åkte just hem och snart hade jag tänkt plugga lite innan jag ska prata med Ida på skype :D Jag har färgat håret idag men vi råkade blanda i balsamet i färgen. Vi kletade ihop allt och det verkar ha funkat för nu är håret mörkt (dock lite fläckigt).

Hur ska min kropp hålla i 70 år till? Jag har opererat axeln och knäet och nu är det fel på mitt knä igen. I 4 år har jag haft problem och jag är bara 19 år! I morgon är det skola och jag får nog lov att ta med mig kryckorna eftersom att jag inte kan gå på mitt feta ben (det är svullet). Tänk om jag måste operera om mig!


Tack för att ni finns

Igår blev det tillslut så att jag, Maja, Emma, Oscar och Christoffer for på Corona. Det var en sjukt rolig kväll och det är jag inte ensam om att tycka. Underbara människor och mycket skratt, med andra ord "det kunde inta ha blivit bättre".
Slutet på kvällen kunde dock inte blivit sämre. Mitt opererade knä har varit dåligt nu i kanske 1 månad och igår gjorde jag illa mig riktigt ordentligt. Det gick inte att fixa till utan Christoffer såg till att jag hamnade på akuten. Där spenderade jag natten och kom hem kl 11 i morse (7 timmar senare). Idag kan jag inte gå. Utan kan ta tillbaka mitt smeknamn "kryckbruden". Det var ingen benbit lös men jag måste göra en MR för att se om menisken skadats igen. Jag fick träffa en mycket duktig läkare på morgonkvisten och fick äntligen känna att det var någon som föstod mig. Jag fick bättre smärtstillande och efter att mitt knä var lindat fick jag åka hem. Idag kan jag inte gå, men hoppas på att det ska bli bättre snart. 
Jag kanske är tröntig men vill bara säga att jag verkligen uppskattar att du satt med mig under alla dessa timmar. Utan att sova och bara sitta och trösta mig och göra mig glad igen. Det är i sådana situationer man inser hur mycket man uppskattar dem människor man har i sitt liv. Vill bara säga att jag älskar dig Christoffer. Detta gäller även mina föräldrar som alltid finns där vid min sida.

Här kommer bilder från kvällen (och eftersom att jag inte tog med min någon kamera så har jag tagit dem här bilderna från Maja och Emma).


Då var det fredag igen

Idag är det fredag och nu ska jag faktiskt laga mat. Ewa är här på middag så det ska bli trevligt :) Vad kvällen bjuder på får vi se, antingen stannar jag hemma och är social eller så blir det krogen med Maja och massa andra :) Fina presenter har jag fått också, tack för allt :)

Idag firar jag och mitt körkort 1 år

Idag fyller jag alltså 19 år. Jag tycker att 18 var en bra ålder och känner inget behov att fylla 19, kunde gärna fyllt 20 på en gång. Kvällen kommer bjuda på middag hos mina kusiner och sedan kommer Christoffer och ger mig presenter :D Känns som att detta kommer bli en bra födelsedag, sådär skön men inte särskillt märkvärdig :)

Olles/ O'learys

Ikväll blir det kick-off med klassen på O'learys. Vi ska ta någon öl (eller dom som tycker om det ska nog göra det) och prata strunt. Taggar, vi ses där :)

"Jag är trött"

I måndags gjorde jag en tjänst för samhället: jag var och lämnade blod :) Efter det kom Christoffer och hämtade mig i stan och sedan åkte vi hem till mig. Vi lagade mat och på kvällen drack vi varm choklad :)
I går gick jag och Elin på Wayne's och fikade (eftersom att jag fyller år i morgon). Mysigt var det!
tack för mig


Till portfolion

Nu har jag äntligen redigerat klart bilderna på Malin och Mirjam så här kommer lite smakprov :)


Grattis lillebror




I fredags fyllde min kära bror 17 år! Grattis till honom. Detta innebar att även jag fick paket :D Släkten kom på kalas och eftersom att jag fyller år 6 dagar efter honom så firades jag också. Jag fick pengar + pengar till bal- och studentbiljetten, två svarta tröjor, hårspray, halsband och en ansiktsrengöring från Kerstin Florian. Sen kommer jag få några fler paket på min födelsedag :D
Senare på kvällen for jag och Christoffer till Måns stuga. Där var Tommy, Joel, John, Aida, Cornelia, Lisa, och Christoffer. Vi badade badtunna och hade trevligt. Vi sov över och på morgonen åt vi frukost och njöt av den underbara utsikten (tyvärr inga bilder). På lördagen var jag chaffis och under tiden jag väntade på att dem skulle hem var jag med Christoffer. 

Torsdagen



I torsdags gick jag hem till Linda efter jobbet. Där spenderades hela kvällen tillsammans med henne och Maja. Det var väldigt kul att träffa dem igen och det kännes ändå lite kul att börja skolan på måndag. Jag har kollat igenom lite bilder, men bilden ovan verkar vara den enda på oss tre tillsammans.


Sista veckan på Kicks



Idag fick jag hem en present från praktiken som tack för att ja varit där. Det var en sammetslåda + en necessär och där i låg testers från Lancôm på ansiktsvatten, rengöring, dagkräm, mascara, läppglans.
Testers på ögonskuggor från Helena Rubinstein och Dior.
Tester på DKNYs parfym + body lotion och duschgel :)

Jag fick sälvklart även saker från make up store men jag vet inte varför jag aldrig visat det. Jag fick flera olika produkter som dem hade tänkt slänga och sedan fick jag även välja ut produkter för ca. 500 kr. Jag valde: ett rouge, cake eyeliner och en ögonskuggspensel :)
Jag är mer än nöjd :D

Min helg

lördags åkte jag och Christoffer till Desse och Albin. Amanda och Peter var också där och vi bastade och spelade poker. Vi åt godis och pratade skit. En mycket trevlig kväll med andra ord. Nedan ser ni några bilder från kvällen.
I söndags körde jag och Christoffer skoter till Desse och Albin. Dem tog deras skoter och vi körde tillbaka hem till mig. Eftersom att vi hade varit så sega så hade nästan hela dagen gått och därför tog vi en snabb fika innan dem åkte hem. Deras skotern gick dock sönder och det slutade med att dem åt hos oss. Sen blev det lite mekning och dem åkte hem vid 20 tiden.


Idag är jag grön



Tog några bilder i morse när jag väntade på bussen. Det var väldigt kallt och jag ser lite rolig ut på bilden, det ser även ut som att jag har rött hår + att dem är suddiga, men det bjuder jag på.

Mina nya favoriter


Dessa jeans fick jag i julklapp. Dem här korten är dock tagna i ett provrum med min mobil (därav kvaliteten). Jag har inte använt dem så mycket än, men dem är redan mina nya favoriter.

Carlings 1399 kr


Halsduk

Jag har inte hinnit visa er min nya och väldigt varma halsduk :)

Här är två bilder i olika ljus:
Rut m. fl 150 kr

I can't build my future with someone who does't want to talk about the future

Jag börjar få ångest över vad man ska hitta på i livet. Det känns jobbigt att jag inte vet vad som händer, inte veta vad man vill. Jag har många funderingar men inga speciella mål. Jag vill helst inte fastna här i Umeå men ibland känns det som att jag kommer bli kvar här för evigt. Tänk om man inte får något jobb = inga pengar och ingenting att göra på dagarna. Det skulle säkert gå i några månader men sedan skulle jag klättra på väggarna. Jag skulle vilja flytta också, men jag vill samtidigt inte bo själv. Planera framtiden vill jag, fast samtidigt vill jag se vart världen tar mig. Men mest av allt känner jag mig osäker och förvirrad. Jag hoppas att allt löser sig tills studenten. I alla fall att man har en början, någonstans att ta vägen. Just nu vet jag varken in eller ut.

Emelie gillar- Compeed munsårsplåster


Detta kankse inte är det roligaste att prata om, men har man herpes så har man. Detta är i alla fall ett genomskinligt plåster som man sätter på läppen för att behandla alla stadier av munsår. Jag har testat Anti och alla andra medel mot munsår men jag tycker att dem är kletiga och att man bara spriger herpesen runt munnen. Detta plåster kan man även sminka över. Det är klart att det syns lite men det gör ju såret också.

COMPEED® Munsårsplåster ger dig sju fördelar:

  1. Läker snabbt
  2. Döljer direkt
  3. Lindrar smärta
  4. Minskar svullnad och rodnad
  5. Lindrar stickningar, klåda och sveda
  6. Minskar blåsbildning och skorpbildning
  7. Minskar smittorisken från såret
Plåstret börjar verka direkt när du sätter fast det. Ditt munsår läker snabbt, det är kliniskt bevisat!

Jag hittade ingen bra bild, men här har jag plåstret både uppe och nere (till höger).


Praktikant Emelie

Igår kväll hälsade jag på Elin och kom därför i säng ganska sent med tanke på att jag började min praktik idag. Det var svårt att komma upp ur sängen i morse men annars har dagen gått fort. Snart tänkte jag applicera en ansiktsmask och bara ta det lugnt.


Jag saknar er, kom hem!



Ibland får jag en jobbig känsla av saknad
Jag saknar er två, saknar allt kul vi gjorde
Jag önskade att ni kom hem snart, eller att man iaf kunde ringa och prata
Det var så länge sedan vi sågs
Jag känner dock en lättnad när jag vet att ni kommer tillbaka
Här är massa vackra bilder på oss från dem senaste åren
Vi ses snart, hoppas att ni har det bra, puss

Livets tristess

Idag har det varit en seg dag. Jag aknade på fel sida och det har inte funnits någonting kul att göra. Det enda vettiga jag gjort idag var att jag tog fram kniven och skar mitt hår. Det blev ingen större skillnad trots att hela handfatet var fullt med hår. Men nu känns det åtminstone fräschare.
Efter middagen ska jag hälsa på Jannike och sen blir det att sova hos Christoffer.

Här är en bild på mig och Linda från en hårlektion där vi tränar på att skära i hår. Jag saknar faktiskt skolan, eller mest är det nog klassen jag saknar. Känns faktiskt tråkigt när jag tänkter på att detta är vår sista termin tillsammans. Fast samtidigt känns studenten ganska lockande. Nu vet ni det, hejdå


Ska man skratta eller gråta?

Efter alla dessa år som jag kämpat, ändå sedan jag var 9 år
all tid jag lagt ner och alla tårar jag fällt
att alltid stå till svars för sig själv och känna sig sämst
men aldrig kunna säga att det varit ett fel, bara att jag haft det svårare än andra
alla tankar om varför just jag?
jag har kämpat och fått bra betyg ändå
jag har inte velat bli särbehandlad, har aldrig velat vara annorlunda
i går kom i alla fall papperet
papperet på att jag faktiskt är född med dessa svårigheter
att det inte är jag som är dålig, fast på samma sätt så är det ett bevis på att jag är dålig
dåligare än andra
papperna på att jag har dyslexi
det är en lättnad men samtidigt en stor sorg
jag trodde inte att jag hade denna diagnos även om jag visste att jag hade läs- och skrivsvårigheter
kampen kommer alltid att fortsätta men jag har lärt mig att leva med det
jag kommer klarar mig bra ändå


Ingen rast, ingen vila

I torsdags gjorde jag alltså min 10e fotning till mitt projektarbete. Denna gång på Malin och Mirjam. Resultatet blev bra och när bilderna är redigerade kommer ni få se dem. Detta tog 7 timmar (alltså hela förmiddagen). På kvällen kom Christoffer förbi.
I fredags var jag med Sandra på dagen och vi hade riktigt trevligt. Alltid lika kul att träffa henne, även om det inte händer så ofta. På kvällen åkte jag till Desireé och Albin ute i Bösta och vi körde skoter tillsammans med Amanda, Peter och Magnus. Riktigt kul var det och mycket snö fanns det också. Efter några fastkörningar tog vi oss i alla fall hem. Väl hemma grillade vi korv och marshmallows i vedpannan eftersom att vi glömde ta med oss tändstickor på skoterturen.
I morse åt jag upp pepparkakshuset till frukost. Jag tycker att det är sjukt gott efter att det stått och samlat damm i en månad. I övrigt har jag varit med Christoffer en stund men ikväll ska dom på Scharinska vilken betyder att jag inte kommer in. Vad jag ska göra ikväll har jag inte riktigt kommit på än, men det finns alltid saker att göra, som jag brukar säga.

Hur ska man hinna med att leva när tiden går så fort?

Har just kommit hem från Simon (och Jonnys) kalas. Livligt med trevligt som vanligt. Nu sitter jag och förbereder inför en fotning jag ska göra i morgon. I övrigt är mitt liva ganska ointressant ;) peace


Kärlek

Här kommer några bilder från fotningen förra veckan :)


Nyårsafton i bilder


Lördag

I lördags tog vi det lugnt på dagen och senare på kävllen gick vi på bio med Ludvig, Joel, Frank och Tommy. Vi såg Tron och den var faktiskt riktigt bra. Egentligen är det inte min typ av film men den var verkligen värd att se på bio. Efter filmen for vi till Ludvig och tog en kaffe, sedan sa vi adjö och idag återvända han till Oslo.
Idag tog jag och Christoffer tog en sväng på stan och jag köpte lite saker till en kommande fotning. Vi åt även en god lunch innan vi åkte hem. Ha det bäst

Nyår

Nyårsafton blev inte riktig som jag hade förväntat mig, fast ändå lyckad. Vid 16 träffades några stycken hos Ludvig och hade tevligt innan vi drog vidare till Nina där vi spenderade resten av kvällen. Vi lagade pizza och efter middagen bjöd jag på efterrätt (vit chokladmousse- och japp mousse med hallon). Efter detta blev det lekar och sedan sköt vi raketer. Jag fick min efterlängtade puss på tolvslaget men vi missade ett skåla. Efter detta hade vi bara det trevligt innan vi åkte hem vid 4 och det var slut på det roliga :) bilder kommer senare

RSS 2.0