Shopping

Tänkte att jag kunde visa lite av det jag shoppade i Bulgarien


1. Mitt pris från lekarna (body wash, hand wash, hand lotion, bath soak)
2. 3 ringar + ett armband (ringen till högra har jag glömt att visa från Portugal)
3. Ev. studentskor :)
4. En staty
5. En klänning

Har även köpt en tröja och kalsonger till min bror, godis, ett halsband och en klocka till mamma, godis till pappa, godis, en klocka och kalsonger till christoffer, och 6 par bhar, 5 par trosor och solglasögon till mig själv :)

Hemma efter en vecka med dem bästa i Sunny Beach

Idag kom 15 välbehållna tjejer hem från Bulgarien. Veckan har bestått av att sola (varje dag i det underbara vädret), shoppat, besökt Nessebar, ätit god mat, badat (typ alla utom jag, i det iskalla vattnen), festat, lekt lekar och bara tagit det lugt och njutit av livet. Det kommer självklart bilder, börjar med några från resan dit. Dem andra bilderna kommer när jag fått alla bilder från klassen :)


1. Väntar på fyget mot Sthlm
2. Rullan in våra väskor på Arlanda
3. Åkte till Arlande city för att fördriva tiden
4. Efter 10 timmars väntan på arlanda var vi ganska less på fågeln som ställde till detta ;)


Nu drad vi till Bulgarien :D



För er som inte ser vad det står:
Hej Dragonskolan
Nu sitter vi Stylist med spa i Sunny Beach på stranden
alla med varsin paraplydrink i handen
Temperaturen är hög och solen skiner
och här finns inga sura miner
Som vanligt är vi ute och röjer på fest
medan ni sitter hemma med era mattetest
Vi ses på studenten så TAGGA TILL!
för då får vi skriva så högt som v i vill! /HV3D


Här kommer jag vara nästa veckan :D


Vår studentresa :D

Makeup artist och spaterapeut

I lördags inleddes den andra dagen av slutproven, jag gjorde fotvårt på min valfria behandling och sedan blev det bröllopssminkning och festsminkning. Efter detta fick vi beskedet om vi klarat oss eller inte. 15 överlyckliga tjejer klarade proven och om några veckor får vi diplomet i handen. Jag är alltså diplomerad makeup artist och spaterapeut och fick MVG på alla delar :D Har inte riktigt kunna smälta detta än pga all stress, men i morgon åker jag och 14 underbara flickor till Bulgarien och firar detta :D
Bild 1: Malin och en kvällsmakeup
Bild 2: Tove från dagen innan (Grace makeupe).
Bild 3-5: Mitt bås inför mammas fotvård

Nedräkning



Till Bulgarien och studenten :D

Fredagens slutprov

Det blev 60-tals sminkning idag så det var tur att jag tränade lite igår. Jag gjorde även en sminkning som jag planerat själv, nedan ser ni några bilderna :) Vi har även gjort en ansiktsbehandling och en ryggmassage och jag hoppas att allt gått bra. I morgon väntar två till sminkningar och en behandling. Det kommer bli en tidig kväll, jag är helt slut!



Modell: Tove Björkman (bilderna har jag tagit från henne)
Kolla även in hennes fina blogg: http://tovsiie.blogg.se/ 

Inför slutproven

I morgon och på lördag har vi alltså slutprov i makeup och spa. Det är totalt 4 makeuper och 3 spabehandlingar som ska göras. Ikväll har jag pluggat lite teori och tränat lite på 60-tal. Hoppas att inte denna makeup kommer! svårt svårt


Emelie gillar- Ikea

Jag har hittat en spegel på Ikea som jag är lite sugen på köpa eller önska mig. Det finns dock så mycket jag vill ha och så många valmöjligheter så jag måste nog fundera lite först ;)
 

Det går bra nu

Är snart klar med 2 stora inlämningar och har tränat inför idrottsprovet i morgon.
Funderar på att börja packa väskan till Bulgarien och kanske träna knäet.
Det känns även som att sommaren nått Umeå. Träden har sagit ut, gräset är mer grönt än gult och blommorna har börjat växa. Nu är det bara värmen som saknar :)


En bild från förra sommaren i Finland. Denna sommar kommer dock inte bli lika händelserik, eftersom att jag kommer jobba på Kicks hela sommaren. Det känns dock väldigt kul att få jobba, lika bra att passa på eftersom att jag blir arbetslös efter studenten!

ha en bra kväll


Järnoxid, zinkoxid, mica, titaniumdioxid, vismutoxiklorid

Mördarveckan har börjat och idag gjordes två prov, i morgon väntar ett till och på torsdag ett till. Fredag och lördag väntar slutproven i makeup och spa! Försöker dock blicka framåt och har insätt att om mindre än 1 vecka sitter jag och mina kära klasskompisar på stranden i Bulgarien och steker med en drink i handen! :D
Men eftersom att någon gubbe säger att världen ska gå under på lördag så hinner vi väl dö innan vi far. Menmen inte lönt att gruva sig för sånt, finns ändå inget att göra åt saken ;)

Debet och Kredit

Denna fredag sitter jag ensam hemma med min småföretagandebok och försöker förstå mig på debet och kredit. Jag tror att det börjar fastna, men roligare fredagar har jag haft. Senare ikväll väntar rehab träning och ev pluggning inför slutproven. Idag redovisades även projektarbetet och ett arbete kan strykas från min milslånga To Do lista.


I finelly found you, my missing puzzle piece, I'm complete

Sista bilden till projektarbetet som snart är helt klart!


(jag har tagit kort på ett kort det är därför det är mörkt till höger)

Makeup och hår: Emelie Lindström
Modell: Jennifer Landström
Foto: Andreas Nilsson

Makeup träning


Makeup: Linda Andersson

Nordic junior cup



Ibland saknar jag dessa tider. Ibland inte. Idag är en dag av saknad.
Det enda jag inte saknar är mitt röda och svarta hår.

!!!!!!

Jag hatar dumma och onödiga kommentarer.
Har man ingenting vettigt att säga kan man lika gärna hålla tyst.

Jag tror att jag mår bra igen, men får lov att vänta och se

Jag vill bara skrika ut detta till hela världen för jag är så glad, men samtidigt orolig och hoppas med hela mitt hjärta att detta blir bra. Senare får ni vet vad jag pratar om men för tillfäller är det en hemlis mellan mig och ala nära och kära ;)
Istället jag kan tala om att jag pluggat större delan av dagen men att det ändå känns som att jag har lika mycket kvar att göra. Jag kan ite riktigt se ljuset i tunneln än men jag vet att det inte är långt kvar nu. Snart blir det Bulgarien :D


Min fredag

Idag fyller pappa år så därför har det varit kalas här hemma. Gott fika men inte lika galet som vanligt. Jag har dock suttit med läxa hela kvällen + börjat fixa min portfolio så här kommer lite bilder :)



Har även fått en mössa av mamma för att hon varit i Kiruna i veckan ;)

(hon skulle fixa prislappen så därför är hennes hand med i bilden, haha).
God natt

Inköp från Portugal

Med och utan blixt.

Vart är världen påväg?

Världens smartaste varelse utrotar varandra och förstör platsen dem bor på!
Är det smart?
Vi får vara glada om vi ens hinner lever till 2012!


Träning inför balen

Idag tränade jag och Emma på att göra baluppsättningar på varandra. Tänkte att jag kunde ge er ett litet smaprov, men bara ett litet!


Har dock lossnat ganska mycket eftersom att jag gått såhär hela dagen :) tack och hej

Valborg

Vi började kvällen hos Emma med god middag. Efter det åkte vi till Campus när alla andra åkte därifrån. Vi gjorde ett tappert försök att komma in på Corona men eftersom att jag och Emma uppenbarligen är för fula så slutad kvällen hos Albin och grabbarna. Det blev en helt okej kväll med trevigt sällskap :)


RSS 2.0