Samojeden

Någon gång i livet skulle jag kunna tänka mig denna söta sak :D


Sista söndagen i oktober

Sitter med hårfärg i håret. Nu ska det bli mörkbrunt igen :) Jag har just lärt mig lägga in klipp från youtube så här kommer någonting bra ;)


Kvällen bjuder på detta

Snart kommer Kerstin, Mats, Peter och Tobias hit och äter middag och sedan drar jag till Elin.
Ha en bra kväll

The lion king


Smink och styling: Jag
Modell: Maja Avander

Picture


Smink, styling och fotograf: Jag
Modell: Desirée Lindström

Höstlov

Idag var det sista dagen i skolan på väldigt länge. Först blir det att njuta av lovet och sen åker jag och Christoffer till Stockholm nästa helg :D Där ska jag ha praktik i 4 veckor (på make up store) och Christoffer kommer jobba hos Mathias. Sen efter det kommer jag ha praktik på Kicks här i Umeå i 4 veckor, och däremellan är det jullov. Detta innebär att vi kommer tillbaka till skolan den 24e januari 2011! :D Skönt, men jag kommer sakna mina stylistbrudar :D


HV3D: Övre raden (från vänster): Alexandra, jag, Fanny, Maja, Jannifer, Josefine, Frida och Elin
Nedre raden: Linnea, Linda, Louise, Rebeca, Miranda och Sandra

I need some inspiration



Bilder från google ;)


Onsdag den 27 oktober 2010

Idag sminkade jag två modeller till mitt portfolio. Bra blev det tack vara att jag har så vackra modeller :D Det kommer säkert upp någon bild från dagen senare, men först ska bilderna redigeras. Det var nog allt, ha det bäst

Jaha

Idag var det tänkt att vi skulle få besök från Finland och att dem skulle stanna över helgen. Men nu blir det inte så, utan Christoffer åket till Finland istället. Man kan säga att mina planer krossats, vilket känns sådär. Men som tur är har jag tid att komma på någnting annat att göra i helgen, och frågan är ju: vad ska man göra på Halloween??

Måste bara berätta...

Att idag på NK provet lutade jag armbågen på bordet och någon sekund senare när jag flyttar på armen så sitter en bit av min tröja fast i bordet. Det är alltså någon kalss innan som inte torkat borden och en frätande syra har gjort hål i min tröja! Det började göra lita ont i armbågen och jag fick stå och skölja armbågen i vatten under provet. Lite läskigt var det men som tur var blev det inget mer än så ;)

I'm a superwoman

Jag har varken tid eller ork att uppdatera på bloggen när den enda som ser mitt ansikte är svenskaboken, historieboken och naturkunskapsboken. Känns underbart att det bara är 4 dagar kvar till lovet!
Tänkte bjuda på en riktigt fin bild på mig och min kompis från min 18-års present, känner mig på lite bättre humör efter att ha tänkt på denna dag :)


På tisdag

Då har vi grupprov i NK och jag tror att det kommer gå såhär:

Det va en grupp personer vid namn:

-Alla
-Någon,
-Vem som helst
-och Ingen

I deras verksamhet fanns viktiga uppgifter som måste utföras
Alla, var övertygade om att
Någon, skulle göra det


Vem som helst kunde ha gjort det, men
Ingen gjorde det, för det var
Allas uppgift


Alla tycke att
Vem som helst kunde ha gjort det


Det hela slutade med att


Alla skylde på
Någon när
Ingen gjorde vad
Vem som helst kunde ha gjort

Alltså pluggat inför provet!


Umeå fashion wknd

Dagen började med att jag och dem flesta från klassen gick på ett frukostmöte på Rex. Där hölls en föreläsning om det kommande modet. Efter detta gick jag, Alex, Linnea och Josefine till make up store. Där hjälpte vi till att sminka några modeller som skulle gå deras modevisning. Sminket och frisyrerna (som två av frisörerna gjorde) skulle gå i temat Extreme. Det var väldigt roligt och jag fick en massa inspiration. När vi var klara såg vi modevisningen och sen gick vi och åt lunch på Barista. Fler sådana här dagar skulle uppskattas. Tänkte bara informera om att det händer en massa roliga saker på stan hela helgen så passa på att gå förbi och titta lite :)

Nu ska jag sova och hålla tummarna på att all snö som kommit ligger kvar i morgon bitti :)


Update

Känns som att allt jag hinner med är att skola, plugga och sova. Det enda roliga som hänt förutom det är att jag varit med christoffer och fotningarna igår. Jag var nämligen modell till Linda och Jennifers projektarbete. Det kommer säkert upp någon bild på detta framöver. Sen var jag även modell till Josefines portfolio. Det belv riktigt coola bilder men det är ingenting som kommer läggas ut på internet, men jag kanska lägger upp en ansiktsbild någon gång innan studenten. Det jag kan säga är att jag gömde mig bakom hårda snören av järn.
Just nu sitter jag på skolan men ska snart åka och hämta mamma efter opperationen, sen ikväll blir det att mysa men min käraste. 

Detta borde jag verkligen tänka på under all denna stress:
 

Peace and Love

I lördags var vi hor Ludvig och sa hej då eftersom att han åker till Norge på tisdag. Det blev en trevlig kväll men roliga människor och sedan TP (måsta bara berätta att jag vann, har aldrig gjort det förut, dock så var Frank på mitt lag och det var nog mest hans förtjänst) :)
I dag blir det nog bara att ta det lugnt och ev. plugga lite, men nu ska jag gå och göra lite lunch så att min mage slutar prata :)

ha en bra dag

Fredag

I fredags var Matti i Umeå så vi åt middag med Christoffers familj. Det blev som en Hej och Hej då middag eftersom att Lotta flyttade till Stockholm i lördags.
Senare på kvällen såg jag och Christoffer en jätte bra film! Den hette "I skuggan av värmen" och handlar om Erik som är polis och hans flickvän Eva som är missbrukare och hennes kamp för att försöka bli ren. Den får 5/5 :)


Look a like

I fredags hade vi look a like på skolan, här är en bild på mig och alex :)



Modell: Alexandra Svanhem
Smink och styling: Jag



Modell: Jag
Smink och styling: Alexandra Svanhem

Jag ser det snöar!

Idag har det varit smöstorm! Fast när det snön landade på marken blev det snarare blött än vitt. Nu börjar jag längta tills man kan börja köra skoter ;)


Hårlektion

Idag tonade vi håret på skolan. Jag tonade en varmare brun/röd färg. Det blev inte jätte stor skillnad men jag blev nöjd. Det kommer dock bara hålla i några tvättar. Första bilden är före och dem andra efter :)


Hiss och diss

Hiss: Jag hissar Skateboardpark som dem byggt här i Umeå. Jag har aldrig varit där själv (för jag kan inte ens åka skateboard på plan mark) men det är nästan alltid folk där. Tycker att det är bra att man satsar pengar på oss unga istället för att lägga alla pengar på konrt :P

Diss: Jag tänker dissa folk som inte kan göra undantag. Jag hörde för några månader sen att en kille kört förfort för att flytta sig när en ambulans med blåljus och sirener närmade sig bakifrån. Det körde en polis bakom ambulansen och när den paserat stoppade polisen personbilen och han fick 3600 kr i böter och kommer evuntuellt att tappa körkortet. Polisen ansåg att han skulle ha kört 70 km/h till närmaste korsning eller avfart. Han menar att om man överskrider hastighetsgränsen så gör man sig skyldig till ett brott. Jag tycker att detta är helt sjukt. Är det bättre att personen i ambulansen dör än att killen körde drygt 30 km/h för fort! Nä någon måtta för det vara, man måste kunna göra undantag ibland.

Trött och slut

Idag blir det att förbereda inför den stora dagen i morgon då jag ska göra mina första sminkning inför projektarbetet. Hoppas även att Christoffer kommer hit ikväll!

Hakuna matata

idag är det söndag, dagen då allt ska göras
allt som man inte hunnit under veckan
plugga, träna, plugga och sova


Den som lever får se

Efter en stunds pluggande ska jag hämta upp Elin och åka till Strömpilen en sväng, och efter middagen ska jag hälsa på Jannike. Nu vet ni vad jag har för mig idag :) hejdå

Fredag

Idag har jag bestämt mig för att göra ingenting! det känns faktiskt ganska skönt för en gångs skull, jag tänkte se idol och sen kanske någon film :)
Idag sa förresten Christoffer upp sig från jobbet vilket betyder att han kan förlja med mig ner till Stockholm under min praktik (detta var dock inte anledningen till uppsägningen, som söt Majsan trodde). Jag som varit nervös för att jag ska vara borta så länge, men nu känns det bättre. Han kommer även få jobba där nere hos Mathias så han är också nöjd.
En annan sak jag glömt berätta är att vi fick lära oss tona hår igår på hårlektionen. Vilket betyder att jag förhoppningsvis får mitt hår tonat nästa vecka :D

Bilden har ingenting med inlägget att göra, men jag hoppas att dessa två kommer till Umeå och hälsar på snart :)

Lotta, jag och Kim


Cleopatra

Idag hade vi Cleopatra sminkning på skolan, så här blev det:


Smink och styling: Jag
Modell: Elin


Edens lustgård

Jag har glömt att lägga in fler bilder från Edens lustgård, så här kommer några:


Make up och styling: Jag
Modell: Linda Andersson


Make up och styling: Linda Andersson
Modell: Jag

Love is the most beautiful gift we are given to share!

Ska hoppa i duschen och sen åka till Christoffer och mysa lite :) och kanske se någon film också ;)

Ha en bra kväll

Hollywood smile

Igår var jag hos tandläkaren och slipade min framtand. Den hade gått sönder i hörnet så nu har hon slipat hela tanden sne. Vilken tur då att min tand var sne från början vilket gjorde att tanden ser mycket rakare ut nu även om detta inte är fallet. Nöjd blev jag iaf, eller helt raka tänder och vita tänder hade inte varit fel men det få bli i framtiden när jag är rik ;)


bild från google.se

2010-10-06

Igår kom det en massa gäster som ville äta upp vår mat. Man kan ju säga att det var tur att vi hade oxfile, potatisgratäng och en mycket god vaniljpannacotta som jag gjort! Desse och Albin, Lollo, Ulrika och Mikael, jag och Christoffer, Mamma och Pappa och Tobias fick ta del av denna goda middag. Efter det såg vi en väldigt bra film som jag tänkte rekommendera, Men of honor hette den. Ja och det var allt från igår.



Dagens kommentar

Måste nog byta sängkläder efter mammas kommentar:
"Du kanske ska byta sängkläder någon gång, så att inte kvalsterna börjar äta på dig"


Det är så mycket man kan göra och borde och vill, men mitt i allt så man räcka till

Kan berätta att det finns roligare saker att fördriva sin fritid med än att skriva en labbrapport. Hela denna kväll har jag ägnat åt att skriva denna återhämtningslabb men jag är fortfarande inte klar. Allt skolarbete kommer på en gång och det känns som att all ledig tid går till att plugga. Allt detta får mig att längtar till praktiken.

Nu ska jag återgå till mitt arbete, tack och hej 


Tiden går fort när man har roligt!

I brist på någonting att skriva så visar jag lite bilder från vår 1 årsdag den 27/2 2010. Vi var i Stockholm hos min moster och gick på Norrabrunn (middag och komiker som uppträder).


Portfolio

Idag har jag och min kunsiner tagit kort till mitt projektarbete. Här kommer att smakprov:


Typiskt

Idag skulle jag och Christoffer på Norrbyskär för att han skulle gå höghöjdsbanan. Men när vi står där vid färjan så märker vi att den bara går 2 ggr per dygn nu i Oktober. Så jag ringer till killen jag haft kontakt med och då upptäcker han att han sagt fel. Detta innebär alltså att vi inte kommer ut på ön utan måste åka dit i morgon i så fall. Men eftersom att jag inte kan i morgon så blir det inget Norrbyskär i år. Så allt som jag hade planerat i 1 månad var försört. Jag kan meddela att jag inte var särskilt nöjd just då! Men vi satte oss och åt vår picknick och sen for vi in till stan istället. Efter det for vi på Västerbottens museét och kollade lite och sen for vi på Media markt och köpte en ny present till Christoffer. Det blev en trimmer så han kan trimma sina polisonger.

Det var allt från en omtumlande dag.

Lila glitter


RSS 2.0