Roser är röda violer är bra socker är sött och du lika så

Idag har jag fått finbesök av min kära klasskompis Maja. Just nu sitter vi och nördar framför datorerna eftersom att det inte finns någonting roliga att göra här ;) Ikväll blir det Fångarna på fortet och sen säkert en massa skitsnack.
Måset bara säga att Maja är så söt. När hon kom hem till mig så la hon sig i min säng och sa: vilken skön säng du har, här kommer jag att sova bra i natt. Jag glor på henne och säger: Maja det där är min säng du får sova på golvet. Men Maja förstår inte att jag skämtar utan vet inte riktigt vad hon ska säga och värkar acceptera att golvet blir hennes sovplats för natten :)



Bild 1: Jag och Maja första dagen i 1an (alltså 2 år sedan)
2. Marilyn Monroe och Lisbeth Salander är på väg på klassfest.
3. Jag och Maja hade kul med dockorna på skolan.

Ut å kut

Kom just hem från en löprunga runt byn. Det var väldigt skönt att springa idag, kändes som att jag behövde rensa tankarna lite. Perfekt väder var det också, inte varmt men inte kallt heller.
Nu blir det Fångarna på fortet. Jag är lite avundsjuk på alla som får vara med i programmet. Jag hade också velat testa på cellerna, men först måste jag bli känd för att ens ha en chans att få testa ;)
Sen blir det nog sängen, ha en bra kväll :)


Kärleken är svår, men äkta kärlek den består


Emelie gillar- Min epilator

En epilator används för att ta bort oönskar hårväxt. Epilatorn drar bort hårstrånen från benen (ungefär som flera pincetter). Man kan använda den på benen, bekinilinjen och under armarna. Men jag använder den bara på benen för det gör så sjukt ont på dem andra ställerna. Det gjorde väldigt ont på benen första gången också men man vänjer sig efter ett tag ;) Jag tycker att epilatorn är väldigt bra för mig som har mycket hårväxt. För när jag rakar mig får jag stubb efter 1 dag, och inte är det så kul när benen känns som en igelkott! När jag epilerar så tar det några veckor innan jag måste epilera igen. Jag tycker dock att epilatorn inte får bort alla hårstrånen så jag brukar raka också, men jag behöver inte raka mig lika ofta.

Plus:

  • De sägs att resultatet håller i 4 veckor. Jag tycker att det håller länge men tror dock inte att det håller så länge.
  • Utväxten blir mycket mjukare än vid rakning.
  • Man kan inte skära sig ;)
  • Om man jämför med vaxning så är det mycket smidigare att epilera sen är det även kladdfritt. Jag tycker att vaxning gör mycket ondare också.

Minus:

  • Det tar mycket längre tid än att raka.
  • Det gör ont.
  • Man kan få inåtväxta hårstrån.


Den här epilatorn har jag och är mycket nöjd :)


Fallskärm -09

Här kommer lite bilder från Christoffers 18 års present från mig och dem andra. Jag har alltid själv velat hoppa fallskärm så jag passade på att göra det samtidigt ;) Det var sjukt roligt och jag skulle gärna göra om det igen. Väl värt pengarna kan jag säga :)



Forever yours

Igår firade alltså jag och Christoffer 1 1/2 år tillsammans. Tiden har gått så fort, kan inte förstå att det är 18 månader sedan våra läppar möttes för första gången. Vi for i alla fall och åt middag på Ristorante 5 knop. Det är en ny Italiens restaurang vid Strömpilen. Kan säga att det inte var helt fel med Oxfilé. Efter middagen for vi till Ludvig på hej då fest och sen vidare till sista Sommar Droskan. Det blev en helt okej kväll.
Idag åkte alltså Ludvig till Norge för att bli rik, lycka till säger jag bara ;)

En bild från Albins 18 års fest förra året.

Bilder från igår.

1 år och 6 månader <3


I will miss you <3

Idag har vi lekt lekar på skolan. Sen blev det att sitta på Café Station med Ludvig x2, Frank, Tommy, Lisa, Maria och Rebeca. Efter det blev det middag hos Christoffer och sedan vidare till "Hej då" fika hos Ida.

I morgon åker Ida till USA och det är med blandade känslor som hon lämnar oss kvar här i kyliga Umeå. Jag hoppas att du får 10 underbara månader i Nevada. Jag kommer sakna dig sjukt mycket men det känns skönt att veta att du kommer hem igen. Jag säger bara, vi ses på Skype :)
Ha det bäst min käre vän, puss och kram


Bilder från Gothia sommaren -09 :)

Sommaren är kort, det mesta regnar bort

Första skoldagen börjar med att jag försover mig och måste hinna bli klar på en halv timme! Sen när jag kör till skolan så ska tydligen hela Umeå till jobbet samtidigt. Sen har dom byggt om skolan så jag hittar inte klassrummet utan kommer för sent. Tur att det inte var första dagen i 1an för då hade jag ju dött.
Nä nu är man äldst på skolan men det kan man inte tro. När man själv började i 1an var man rädd för 3orna och man tyckte att dom var så stora och nu när man själv är 3a så tränger sig 1orna före i matkön!
Kul var det i alla fall att träffa alla igen. Vi slutade dock 11 så efter det så for jag och Maja på Stömpilen och kollade på lite kläder. Sen for vi hem till henne och pratade skit och sen drog vi vidare till Media Markt för att jag skulle kolla på en ny kamera.
Efter det for jag till Christoffer men ingen var hemma så jag var utelåst i regnet. Fast som tur var så kom han hem 20 min senare. Nu har vi just kommit hem från Jonny och nu ska vi sova. I morgon är det skola och jobb igen.

Insperation


Run Forrest, Run!

Idag har jag varit ute och sprungit för första gången sen typ i vintras. I början av sommaren när jag och Christoffer bodde i Ewas lägenhet i 4 veckor, så tränade jag på IKSU flera gånger i veckan. Men efter det har jag knappt varit hemma och har då haft en ursäkt för att inte träna. Men egentligen är jag bara lat! Men nu när jag snart rullar fram måste jag börja träna. Det var sjukt jobbigt att springa idag i alla fall. Men nu efteråt så var det skönt att röra på dököttet.
Ikväll blir det att åka till Jonny med fam. och hälsa på. Sen kommer Ingela med fam. till Umeå idag så då blir det att träffa dom igen.

I morgon börjar skolan igen och jag måste säga att jag längtar. Det är så tråkigt att vara ledig när alla andra går i skolan eller jobbar. Sen saknar jag min klass och min linje. Någonting som jag däremot inte saknar är läxor och tidiga mornar.


Några bilder från skolan :)

Tack och hej.

Visste du att...

  1. Kama Sutra skrevs av Mallanga Vatsyayana. Det ironiska är att han själv levde i celibat.
  2. Man nyser i en hastighet av 160km/tim.
  3. En gurka innehåller procentuellt mer vatten än vad Atlanten gör
  4. Saudiarabien är det land som har minst antal biografer, de har inga.
  5. Det är omöjligt att nysa och titta samtidigt.
  6. Människor och delfiner är de enda djur som har sex för nöjes skull.
  7. En kackerlacka kan leva i nio dagar utan huvud, innan den svälter ihjäl.
  8. Flodhästen är det djur i afrika som dödar mest människor.
  9. Den starkaset muskeln i kroppen är tungan
  10. Jättebläckfiskens öga är lika stort som en människas huvud.

    Vet dock inte om faktan stämmer ;)

Emelie gillar- I.d. Bare minerals

Förra veckan så budade jag hem en ny foundation. Den bästa foundationen enligt mig. Är inte alls förtjust i flytande foundation utan tycker om miniral form, för det är lätt att använda och ser naturligt ut. Så för er som inte vet så mycket om I.d. Bare Minerals så kommer lite smygreklam här.

i.d. Bare Escentuals foundations är 100% naturliga och baseras på rena mineraler från naturen. De är vårdande och kan till och med hjälpa till med att förbättra din hud. Den passar alla hudtyper och ger även ett naturligt och säkert UV-skydd (SPF 15). De innehåller inga konserveringsämnen, inget talk, olja eller vax och ingen parfym eller tillsatser.


Dagens frisyr


Söndag

Idag har jag suttit och fixat lite på en power point från min och Jennifers praktik på IKSU i våras, och snart ska jag vara med christoffer för ovanlighetens skull :)

Några bilder från praktiken :)


Jag, Ida, Elin

I går så var jag och Elin bjuden på middag hos Ida. Det blev som en liten hej då middag även om hon inte åker till USA riktigt än. Vi pratade, såg film och åt godsaker.
Det blev inga bilder från kvällen men här kommer några gamal bild på oss ;)

1. en bild från förra sommaren när vi naken badar (eller iaf jag)
2. en bild från Elins födelsedag.
Ha en bra dag :)

The one

I fredags var jag men Sara på dagen. Det var jätte trevligt att träffa henne igen. Vi satt mest och pratade sen tog vi en promenad i det fina vädret.
Sen på kvällen for jag till Christoffer och vi åkte till en annan Christoffer på förfest, sen blev det sommardroskan. Där träffade jag Ida och jag var med henne och några andra tjejer hela kvällen. Trevligt var det. När krogen stängde träffade jag Christoffer igen och vi for på Max men några andra sen blev det hem och sova. Det blev inga bilder från krogen men jag tog några innan på min sminkning. Jag använde pärlorna från tradera, tycker dock att dom är lite för små.

Det bästa sätter att spara tid på är att använda den

Igår såg jag och Christoffer filmen Snygg Sexig och Singel och den var helt okej. Sen for vi och hälsade på Ida en stund.
Christoffer var och sökte jobb igår och i morse kl 8 började han jobba. Så nu är jag hemma och väntar på att Jannike ska komma hit men mina dekorationsstenar. Sen ska jag nog färga hennes hår. Till middagen kommer Ewa och äter och sen ikväll ska jag kanske vara med Desse. Ha en bra dag :)

En bild från när jag var modell för Design 3ornas modevisning i januari 2010.

Frisyr


Frisyren som jag gjorde på Ingela när dem skulle på bröllop. Det blev inga bra bilder på sminkningen (min kamera har gått sönder) sen var det bara en enkeln brun/ rosa sminkning.

Me, myself and I

Tänkte skriva lite om mig själv och mitt liv för tillfället. Om ingen annan läser det så kan det ärnså vara kul för mig själv att läsa detta om några år.

Emelie Lindström heter jag och är 18 år. Bor hemma i Ansmark med min mamma, pappa och bror. Jag ska snart börja mitt 3e och sista år på gymnasiet. Jag går Stylist med Spa och blir då utbildad make up artist, hår stylist, spaterapeut och klädstylist. Jag älskar min linje och alla sköna tjejer i min klass, speciellt Maja, Emma, Linda, Jennifer och Alexandra ;)
På fritiden är jag med kompiar, fast nu har Linnea åkt till Storbrittanien och snart åker Ida till USA så vad ska jag hitta på då? Det är även därför jag startade bloggen, så att vi kan hålla kontakten även om dom är ute och upplever världen. Tur att Elin, Desse, Jannike, Sandra, Sara och alla andra underbara kompisar stannar kvar. Sen har jag så klart Christoffer också. Han är min älskade pojkvän sen snart 18 månader. Historian hur vi träffades kanske jag kan dra nån gång, ganska romantiskt faktiskt ;)
Jag går inte i någon sport för tillfället, ev. så kommer jag och Desse fortsätta med badmintonen men det är inte bestämt än. Om inte så måste jag börja springa igen eller nåt annat tråkigt. Jag har spelat fotboll och gått i ju-jutsu förut med har skadat och opererat både axeln och knäet så nu är det slut med det.
Min dröm är som sagt att bli make up artist eller jobba som spaterapeut/hudterapeut. Jag skulle också vilja jobba som au pair i USA 1 år när jag gått ut skolan eller resa runt i världen och jobba lite här och där och uppleva världen. Att jobba som bartender skulle inte vara helt fel eller varför inte modell. Det bästa med drömmar är att allt är möjligt :D
Om 10 år tror jag att jag har barn, är gift, har hus och volvo som alla andra ;) och motorcykelkörkort!

Om 10 år hoppas jag att jag ser ut så här ;)

Make up artist

Min dröm är att bli make up artist när jag gått ut skolan. Att sminka inför modevisningar, plåtningar och bara vanliga vardags sminkningar.

Jag och Linnea tränar på att göra röda läppar


1 vecka och 1 dag kvar tills skolstarten

Idag har jag och Christoffer varit på biltema. Vi har inte hunnit vara där sen det öppnade, men jag tycker inte att det fanns så mycket kul att se där. Sen var vi och kollade på en bil, för nu tänker han byta bil igen! Efter det åkte vi till Ida i Holmsund och kollade på hennes lägenhet och drack kaffe. Trevligttrevligt. Nu sitter jag och funderar på vad jag ska hitta på ikväll.
Förresten så sög Snabba Cash filmen, böckerna är så mycket bättre!



Två bilder på mig och Christoffer från balen 2010.


Hemma igen

Nu har jag kommit hem till Umeå igen. Känns ändå skönt att vara hemma, har knappt hunnit vara hemma i sommar. Idag har jag varit på stan med Sandra. Det var trevligt att träffa henne igen och sen kom jag hem med linnet nedan, har dock inte bestämt mig om jag ska behålla det eller inte. Igår klickade jag även hem små dekorationsstenar från tradera som man ska sätta på naglaran men jag har tänkt använda dom till sminkningar istället. Så nu är det bara vänta på att dom kommer hem i brevlådan. Ikväll ska jag träffa Christoffer, som kom hem från Finland igår. Har inte träffat honom på två veckor, vilket känns länge. Vi ska nog se Snabba Cash nu när båda läst ut boken, får hoppas på att den är bra :)





Make up store

Tisdag: Jag gjorde inte så mycket i tisdags. Var med barnen som vanligt och tog det mest lugnt.
Onsdag: Vi var på ett köpcentrum på dagen, sen på kvällen var jag barnvakt eftersom att Ingela var på sminkkurs. Jag har kommit på att det är ganska jobbigt att ha barn. Man kan inte göra någonting annat än att hålla koll på dem. Sen är det äckligt att torka skit och ovant att gå på toa med öppen dörr!
Torsdag: Jag var först i Sollentuna centrum med Ingela och barnen sen åkte jag in till stan. Jag kollade i lite butiker men hittade inget. Sen gick jag runt på olika Make up store för att försöka söka praktikplats. Så får se om det kanske blir 4 veckor här nere till hösten.
Fredag: Idag ska Ingela och Mattias på bröllop och det betyder att jag är barnvakt hela dagen. Jag hjälpte Ingela med håret och sminket. Uppsättningen blev en fläta från ena sidan och sen bakåt, sen blev det som en liten svinrygg där bak men två svarta blommor. Sminket blev brunt/rosa/vitt med glitter eyeliner. Det kanske kommer bilder sen. Men nu är det slut på lugnet för nu ska jag gå och väcka barnen.


Jag fick denna pensel av Ingela. Har velat ha den ett tag för den är superbra att sudda med :) 


No matter what I do all I think about is you

Lördag: I lördags var jag med Elin, Joel och Elins tremeningar. Vi fikade och sen gick vi på stan en stund.
Söndag: I söndags var jag med elin och dom andra och vi var i Täby centrum och shoppade lite, jag köpte ett linne och hårspännen. Sen for vi och spelade laserdome och jag kom sist. Senare på kvällen träffade jag Ludvig och Tommy och vi tog en kaffe och pratade lite innan Ludvig åkte hem till Umeå.
Måndag: Idag har jag, Ingela och barnen varit i Vällingy centum och shoppat. Ingela hittade en klänning som hon ska ha på bröllopet. Sen ikväll ska jag och Ingela gå ut på en promenad. Vilket kan behövas med tanke på hur mycket godsaker man ätit under sommaren och hur lite man rört på sig.


Håller på att läsa andra boken av Snabba Cash, spännande :)



stockholm

Nu har vi kommit fram. Ikväll blir det att se Eclipse med Tobias och Niklas.


Dykarcertifikat


När jag fyllde 18 fick jag ett dykarcertifikat. För några veckor sedan gjorde klarade jag proven och uppdyken. Nu vill jag fara och dyka i världen :)


Vi ses om 1 år

I morse solade jag i det fina vädret sen åkte jag och Desse till farmor ch farfar och åt jordgubbar. Sen har jag packat för i morgon åker jag till Stockholm med familjen. Nu sitter jag och väntar på Ida, Elin och Linnea. Linnea åker till Storbrittanien innan jag hinner komma hem från Stockholm så idag blir det att säga hej då. Sen får vi se när Ida åker till USA. Men vi ses ju om 1 år :)


Bilder från när jag, Ida, Elin och Linnea var i Stockholm påsken 2009.


Finland sommaren 2010

Nu har jag kommit hem från två veckor i Finland. Jag har haft det jätte bra som vanligt. Vi har fiskat, badat, sett på bio, varit på krogen några gånger, varit i Kims villa, varit på Jeppis dagarna, och träffat alla trevliga människor :D Jag säger bara, vi ses snart igen :)





Kanot

  Idag firade vi Linnea som fyllt 17. Vi åkte runt i det fina vädret men en kanot i Robertsfors. Känns bra att vi inte tippade i eller fastnade på en sten vilket hände förra gången jag paddlade kanot. I morgon åker jag till Finland och får träffa Christoffer igen :) <3


Elin, Jag, Linnea, Malin och Linnea :)


Åsele marknaden

Vi hade en trevlig dag/kväll på Åsele marknaden igår. Själva marknaden var inte bätte än någon annan marknad utan det var samma utbud på munkar och tunnbröd. Men trevligt var det iaf, fast mest tack vare sällskapet.




Sommarlov

Alla dagar den här veckan har jag legat ute och solat men kompisar. Nu börjar jag bli lite brun iaf, men jag har legat och pressat ett bra tag. I morgon åker jag, Linda, Jennifer, Jocke och nån annan kille till Åselemarkanden. Har aldrig varit där förut men det blir säkert kul, vi kommer dock bara stanna över dagen/kvällen. Får väl se om jag får med mig någonting hem från markanden.



En bild från förra sommaren :)

Gatufesten 2010

Hemma igen. Jag, Ida, Elin och Linnea har tillbringat helgen i Sundsvall. På dagarna tog vi det lugnt och det blev lite solande/badande sen på kvällarna for vi in till stan för att kolla på banden. Vi såg bla. Timo Räisänen, Kent, The Sounds, The Ark, Teddybears och Hoffmaestro & Chraa.
Här är lite bilder:




Ha en bra dag


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0